Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Chip =((((
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

http://wiadomosci.onet.pl/1242189,242,kioskart.html sprawdzcie ten link =(( ja sie zalamalem...

O tej formie kontroli kazdego czlowieka pisze sie juz dawno. To wcale nie znaczy, ze bez chipow nie ma kontroli. Kontrola jest, ale korzystaja z tego sluzby, ktore raczej wola sie do tego nie przyznawac. Kontrola dziala na zasadzie korzystania z biopradow istot zywych.

I tak zaczyna sie: "znamie Biestii" zapowiedziane w Pismie Swietym przez Prorokow! [%sig%]

Nie dam sobie takiego jebanego gówna wszczepić! mam nadzieje że wy też!!!

Tam na onecie ktoœ przytoczył następujšce słowa biblii ""I nikt nie kupi i nie sprzeda jeœli nie weŸmie liczby Bestii na czoło lub ramię" Jak widzimy apokalipsa powoli się wypełnia a więc mówišc językiem potocznym "skończyło się sranie po krzakach" =)

kurwa mac ja nie chce zadnego szajsu pod skora.. brrr

A ja se wszczepie i będę miał chipe :D

ja bym se wszczepił co mi tam.ten œwiat i tak jest po..bany więc można go spiepszyć jeszcze bardziej

damianes - wlasnie ciekawym jest okreslenie "znamie Bestii". Ale czytajac Pismo Swiete, dowiadujemy sie rowniez o "znamie Boga". Pytanie, jak odroznic je od siebie? [%sig%]

Nie dam sobie tego gó_wna wszepić nawet jak będzie to obowišzkowe w przyszłoœci wolę żebrać pod mostem niż służyć diabłu i niedowiarki niech mówiš co chcš ale sam patrzyłem z przymrużeniem oka na Biblie jednak to co wyczytałem kilka lat temu w Apokalipsie Œw.Jana moze już w niedalekiej przyszłoœci się spełnić. http://www.kki.krakow.pl/piojar/polemiki/novus/bestia/bestia.html

Akadiusz K: "damianes - wlasnie ciekawym jest okreslenie "znamie Bestii". Ale czytajac Pismo Swiete, dowiadujemy sie rowniez o "znamie Boga". Pytanie, jak odroznic je od siebie?" Skoro chip będzie znamieniem bestii to blizna po wyciętym chipie bedzie znakiem Boga :D

nie traktuj dosłownie, znamieniem od Boga może być znamię wewnštrz duszy czyli poprostu to coœ czego nie zobaczysz okiem...

Aha znamie duszy no ciekawe ciekawe, ale to chyba nie to. Przyszłoœć pokaże co będzie tym znamieniem.

Może znamienie Boga będzie grupa ludzi bez chipów, to proste i niema tu wielkiej fantazji.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.