Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Silniki magnetyczne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Witam. Chcialbym sie dowiedziec, czy ktos pracuje nad jakims silnikiem magnetycznym wlasnej mysli, ewentualnie wlasnej mysli technicznej? Pozdrawiam.

Boze co ja za glupoty napisalem, chodzilo mi czy ktos buduje wlasny silnik lub jakis z projektow opisywanych w sieci....

jak aktualnie stara sie cos stworzyc w/g koncepcji Searla zpewnymi modyfikacjami, niestety brak kasy i sprawa się œlimaczy

umie tez wystepuje problem braku funduszy, ale bardziej odzywa sie problem z dostaniem komputera do pracy - tzn. non-stop jest zajety... i nic nie moge zrobic.

ja teœż pracuję nad searlem... możemy zdobyć na to 10-20 tys zł, więc jak ktoœ ma niezawodny pomysł to pisać na searl@op.pl . Pracuję też nad PFT motor... wydaje się to bardzo dobre. Mam nadzieje że będzie szło nim zasilić maszynę elektrostatycznš...

czyli brak wlasnje mysli technicznej ?

Witam Nad takim slinkiem pracuje inz Kraœnicki , wiecej znajdziesz na stronie http://grawitacja.org/ pozdrawiam -------------------------------- www.agency.zeslaska.pl www.nieznane.jestsuper.pl -------------------------------- badz na bieżaco - czytuj aGencje !

Hmm... nic ciekawego tam nie znalazlem na tej stronie...

Paqel, zajrzyj do tematu <<Silnik grawitacyjny>> na tym forum. Może znajdziesz coœ więcej. Pozdro

patrzylem na to forum... szukam jakis informacji o tzw. kołach magnetycznych :P i czy ktos cos takiego proejktuje ;p

No dobrze. A na jakim etapie prac Ty jestes Paqel?

Ja w swoim projekcie zakonczylem etap projektowania - na przelomie grudnia '05 / stycznia 06 maja przyjsc czesc czesci do projektu (zczynam budowe prototypu ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.