Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
NOL
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Pewnie napiszę banał, ale tkwi to we mnie od wielu lat. Chciałam się z kimœ podzielić swoimi przemyœleniami. Dawniej nikt nie przekonałby mnie do istnienia NOL. Wyœmiałabym go, albo puœciła rewelacje mimo uszu. Uważałam takie widomoœci za efekt jakiejœ zbiorowej histerii napędzanej przez media dla zwiększenia oglšdalnoœci albo czytelnictwa pisma. Teraz mogę się uważać za "zawróconš". Wracałam do domu, był wczesny wieczór, doœć jasno jeszcze, niebo lekko zachmurzone. Między tymi chmurami właœnie leciały w idelnym szyku, ułożone w trójkšt wielkie ogniste kule. Leciały bezszelestnie, cišgnšc za sobš warkocze ognia. Nie widziałam nigdy meteoru, ale zapewniam, że to nie meteory. Nie znam nowych typów pocisków, nie sšdzę jednak, by tak ogromne i tak zwrotne (skręciły nagle z niesamowitš prędkoœciš - wszystkie na raz) istniały. Leciały nisko. Mogłabym podejrzewać samš siebie o przywidzenia, ale nie byłam jedynym œwiadkiem tego wydarzenia. Od tamtej pory uważam, że wszystko jest możliwe. Czyż nie jest megalomaniš przekonanie człowieka o swojej wyjštkowoœci ? Właœciwie skšd myœl, że jesteœmy sami ? Jako ludzie wiemy o sobie bardzo mało, o kosmosie prawie nic. małgorzata

nole i kosmici jak istnieli tak istnieja i będš istnieć.

Nie potrafie sobie wyobrazić (a wyobraŸnie mam dużš) jak można NIE wierzyć w UFO. Istniejš niezbite dowody a wielu ludzi nic onich niewiedzšc pyszczy że to bujda...hmm a morze to sami kosmici zaszczepiajš w ludziach o słabszej psychice obraz œwiata w którym jesteœmy sami...

Ostatnio wiele sie slyszy, ze i naukowcy nie patrza na te zjawiska obojetnie. Wiaze sie to mianowicie z teoria rozszerzania sie wszechswiata. Biora rowniez pod uwage fakt, iz bylo i jest mozliwe, ze odwiedzali nas lub nadal odwiedzaja inne cywilizacje, byty. Ta mysl powstala w oparciu o zalozenie, ze Ziemia znajduje sie w przestrzenii zdolnej wytworzyc i zachowac zycie. Moze wspomne na ten temat wiecej w pozniejszym czasie. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.