Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne historie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94

Jestem osobš poszukujšcš dziwnych historii (mile widziany udział czynnikanadprzyrodzonego) które spotkały was bšdŸ waszych znajomych albo poprostu gdzieœ je słyszeliœcie. Swoje przeżyłem i swoje widziałem, wiem także że ciężko mówić dziwne rzeczy ludziš w realu ale tu nikt was nie wyœmieje więc piszcie œmiało. Jak znacie jakieœ urban legend zamieœccie je tu (mam nadzieje że wiecie czym sš urban legend?-to historie opowiedziane przez znajomych jakiegoœ kolegi który usłyszał to w pocišgu takie mity jak np. czarna wolga w warzawie lub opowiastka o hłopaczku i jego dziewczynie którzy grzezyli w samochodzie w parku aż usłyszeli ciœ dziwnego, on wyszedł i niewracał....tylko coœ uderzało w dach auta spanikowana dziewczyna odjechała a jak sie okazało....co wam będe mówił i tak to znacie). Jeszcze jedna sprawa, to co nieraz będe pisał może brzmieć naprawde dziwnie ale jest to prawda bo koloryzowanie i zmyœlanie to nie w moim stylu....Czekam na wasze posty.

nie wierze, takie rzeczy pisza tylko smarkacze, a rodzice przytakuja, bo o poznej porze dzieci powinny byc w lozkach...

WIELKIE RICHTIG SCHAIESSE GADACIE NIEDOWIARKI . VIVE LA PARANORMAL!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Możecie w to wierzyć lub nie. Nie w moim interesie jest wmawiać innym ludziom nieprawdziwe historie, bo to nie ma sensu, przynajmniej ja tak myœle. Rok temu jechałam z moimi rodzicami na Borze Ciało nad morze. Jechaliœmy tylko w trójkę do willi, więc było dużo miejsca i moi rodzice powiedzieli, że mogę wzišć ze sobš koleżankę i wzięłam. Gdy już byliœmy na miejscu postanowiłyœmy połazić po domu. Ten dom miał 3 piętra, był po remoncie. Gdy byłyœmy na parterze w jednym pokoju znalazłyœmy gitarę. Poszłyœmy na 3 piętro do naszego pokoju. Moja koleżanka zaczęła grać,a że ona lubi straszne rzeczy zaczęła grać bardzo strasznš melodię (ona nie umie grać na gitarze, ja też nie). Ona siedziała na jednym łóżku, a ja na drugim na przeciwko niej. No i tak sobie grała i nagle jakby zza œcian rozległo się głoœne ciiiiiiiiiiiiiiii. Po prostu zamarłyœmy,Dominika rzuciła gitar ę w kšt, zaczęłyœmy się wydzierać, ja wołałam Mamo!!!!!, a ona proszę pani!!!!! Moja mama przyszła zobaczyła, że płaczemy, całe się trzęsiemy. Nie mogłyœmy wydusić ani słowa. To było OKROPNE!!! Do dziœ nie wiemy co to było....

MADZIA SKĽD JESTES?

A czemu pytasz???

Jestem z Polski.

wow :) jestem "przestraszona" :D pozdro dla autorów

TAk kurwa jego mac nie wierzycie to po jakiego chuja tu wchodzicie!!!!!!!!!!!!!!?? ja w to wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama mam doswiadczyłam:(:(:(:(:(:(:( i cholerne wyżuty sumienia... nawet chciałm sie zabic bo nei potrafie z tym zyc. A opowiadanie komuœ zeby zostac wysmainym... to tylko jeszcze bardziej dołuje dziwne żeczy ale widac ze nie warto nic pisać bo nie mam zamiaru usłyszeć od jakiegos niedowiarka ze jetem pojebem albo mam jakieœ schizy!!! 503979224 wyœlij na ten nr. stacjonarke zadzwonie mam darmowe rozmowy po 18.

No prosze, założyłem ten temat dawno temu a jednak żyje. Od tego czasu przyšczyłem się do fundacji NAUTILUS i Towarzystwa paranormalnego i mam pytanie czy chcecie nagłoœnić swe historie ???

WILCZYCA masz niezle w glowie pojeb... i ta ksywka twoja zejdz na swiat albo wypij ze zlosci komus krew Buziaki

INTERESUJACE

a czy ja mówię że w to nie wierzę? napisałam "przestarszona" w cudzym słowie bo jestem z lekka przerażona :) wierzcie albo nie ale jak czytam takie opowieœci to wierzę jak nikt inny :)

Ja zajmuje się gromadzeniem owych opowieœci i WSZYSTKICh którzy chcieli by się nimi podzielić prosze o kontakt. Bo bez pytania kopiować ich nie chce.

Eat this! [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.