| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| W wylatowie nie tylko kręgi... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
|
W wylatowie dziejš się dziwne rzeczy,ale to nie tylko kręgi w zbożu...
Tam gdy ludzie wyjdš na pole, zostajš ''namagnetyzowani'' tj gdy wracajš z pola w Wylatowie do swych domów utrzymujš się na nich metalowe rzeczy np. łyżki,widelce,igły,noże,szpilki i inne. Poprostu działajš jak magnez...
Mało tego, oturz: W Wylatowie ludzie majšcy gospodarstwa i chodujšcy na nich kury,kaczki itp. rano zastajš je całkiem zmasakrowane... Wokół leżš ich wnętrznoci,jest pełno krwi... Co je rozszarpuje,ale nie zjada...
Wypowiadajcie się na ten tajemniczy temat.
|
|
|
Nakupowali se magnesow neodymowych zeby walczyc z licznikami to teraz sa namagnesowani :)
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
A ja slyszalem ze w wylatowie to tak garujš ze 5 promili to norma .
|
|
|
Nie wiem czy jest tu się z czego miać skoro jest to prawda i nie dzieje się to tylko w samym Wylatowie, ale i w okolicznych miejscowociach również.
|
|
|
Mało tego w NDW mówili,że pewien gospodaz zakopal zdechla kure a na drugi dzien ona byla zywa
|
|
|
a to pan Mareczek
tacy mogliby pilnować porzšdku , jednak wielu z nich pracuje już od lat dla watykanu i innych ciemnych rzšdów
|
|
|
W Wylatowi dzieje się jeszcze pare innych rzeczy,ale może lepiej nie będę mówiła jakich...
|
|
|
Hej! Te piktogramy to cos naprawde niesamowitego,duzo o tym czytalam,widzialam rowniez zdjecie ryby(karpia) zlowionej gdzies w okolicy wylatowa lub w wylatowie,z dziwnymi rysunkami po obu stronach,byly to jakies 4 kuleczka.Natomiast w tamtym roku,na wakacjach,to bylo cos pod koniec lipca,u mojej babci na wsi(jest to niewielka wies niedaleko Mielca-Wólka Ksišżnicka)pojawily sie na trawie w polu wlasnie piktogramy,sama na wlasne oczy je widzialam.Nie byly to jakies wymyslne kompozycje,tylko roznej wielkosci okręgi,znajdujace sie blisko siebie jednak nie dotykaly sie(bylo ich moze 6 wieksze i pare mniejszych)Tego wlasnie dnia,moj wujek(taki dalszy wujek,to jest raczej wujek mojej mamy, gdyz jest to brat mojej babci)starszy facet,ktory nie ma zwyczaju robic sobie zartow,widzial tam w polu gdy pasl krowe,jakie 2 male istotki,myslal ze to dzieciaki sasiadow przyszy podkrasc ogorki,juz mial je za chwile przepędzic,lecz gdy sie odwrocil zadnych postaci juz nie bylo,nie bylo tez zadnych sladow butow na ziemi,zato pojawily sie piktogramy.
|
|
|
Te male ludziki,jak powiedzial wojek,byly niskie wiec dlatego pomyslal ze to dzieci,byly ubrane cale na bialo.
|
|
|
A wszystko to .... jest wielka lipa !
Nie bać się kosmitów z wylatowa, lecz UBkosmitów.
Ci sš naprawdę zagrożeni i wojnę domowš zaczšć gotowi.
Do tych co sami widzieli co na własne oczy: napiszcie do mnie o tym.
Nie piszcie jednak ci, co słyszeli, że kto widział, bo takich opowiastek nie trawię.
PBBNOL - polskie biuro badania NOL
Pozdro
|
|
|
Do: dariuss (---.volkswagen.de)
Witaj,
oczywiscie, ze jest to pan Mareczek. Chyba nie suderujesz, ze on tez pracuje watykanu i innych ciemnych rzšdów ?
Mysle, ze raczej nie. Prawie na pewno NIE.
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |