| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| koniec świata już za 7 lat | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
|
czy na pewno nie da się uchronić ziemi przed przemagnetyzowaniem w 2012?moze nasa niech się tym zajmie?ja nie chce umierać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
o lol.... co wy macie z tym rokiem 2012 ?:P bede sie smial jak wtedy nic ciekawego sie nie stanie.... po drugie Swiat nigdy nie byl dobry tak nam sie zdaje. kiedys tak nie naglasniali spraw.... zawsze bylo zle...
|
|
|
a czemu akurat w 2012 ? możecie mi to wyjanić ? ej i skšd ty to niby wiesz ?
|
|
|
Mi się nie chce, szukaj sama leniu.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
hehehe
niech ktos umiesci nowy zegar na wiezy babilonu
aby wiedzial ze zostalo mu niewiele czasu
nadchodzi czas zmian
wielki czas
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |