Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rewelacje z ewangelia.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Właśnie wszedłem sobie tam dziś (www.ewangelia.pl), żeby sprawdzić, co nowego. Forum ciekawe, choć tendencyjne... Jednakże kilka dni temu Winter namówił mnie, by tam zajrzeć, i zajrzałem, i napisałem kilka postów (w tonie naprawdę bardzo łagodnym i polubownym) celem rozruszania towarzystwa i wybadania nastrojów, intelektów i tolerancji tamejszych dyskutantów... Jakież było moje dzisiejsze zdziwienie i osłupienie, gdy stwierdziłem, że na tym forum ISTNIEJE CENZURA !!!! Zwyczajna, ordynarna, chamska cenzura !! Moje posty były powycinane, dopiski do innych wątków pokasowane, zaś gdy chciałem tam opisać moje oburzenie faktem istnienia cenzury - mój post po prostu się nie ukazał ! Bez żadnej informacji co i dlaczego. Jakbym miał jeszcze jakieś złudzenia, to już bym się ich pozbył.... Cóż to jednak jest za plugawe plemię....

hmm... Leto nie zrozumiałem. Jestem małointeligentny i prosze o wyjaśnienie Twoich słów, bo nie dociera do mnie ich na pewno znakomity sens... Pozdrowienia:)

Rzeczywiście, jesteś, skoro nie zrozumiałeś tego, co napisałem... :( Ale czego konkretnie nie zrozumiałeś ? Bo dla mnie (i jak widzę, nie tylko dla mnie, to raczej Ty jesteś osamotniony w swym niezrozumieniu), moja poprzednia wypowiedź była jasna i przejrzysta.

O jakie moje chrześcijańskie "dwójmyślenie" Ci się rozchodzi? Bo nie znajduję dwójmyślenia w moich wypowiedziach. Zresztą w żadnych nie znajduję. Sens wypowiedzi pojąłem nie rozumiem tylko miejsca w którym ją umieszczono. Może pomyliły Ci się wątki? :) ;) ;) :) Rozumiemy się chyba no nie? :) :D Pozdrowienia:) Miłego dnia:)

Chodziło mi o stwierdzenie, że "forum nie służące dyskusji" jest stwierdzeniem absurdalnym. I nie miałem tu na myśli CIEBIE, tylko autorów ewangelia.com, gdyż to oni de facto zablokowali wolne dyskusje na "forum".

hmm... no to teraz się zrozumieliśmy... ale pisałeś de facto o CHRZEŚCIJANACH. Bądź proszę konkretny i mów że piszesz o Zielonoświątkowcach... :) Teraz pojąłem :D :D :D Dziękuję za wyjaśnienie :) :) :) Pozdrowienia:) Trzymaj się cieplutko Leto :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.