| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Polityka? WC? Komunizm kościelny? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
Przegięli:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2854426.html
Może zacznie się wreszcie poważna debata.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Brawo w końcu władza sšdownicza zrobiła co do niej należało zaczynam wierzyć,że w końcu niewszystko stracone szkoda tylko,że nie wpakowali tego zboczeńca do pierdla ja bym mu wlepił 5 lat na poczatek w zakładzie o zaoszczonym rygorze ewentualnie 10ty zł grzywny aby poczuł prawdziwš karę,czuję się urażony jego wypowiedziš pod adresem p.Doroty Ekes!
|
|
|
i co sie tak czepiacie. a co juz nie ma wolnosci slowa. brawo biedron przynajmniej ktos zaczyna walczyc z brakiem tolerancji. doslownie zalamka. zastawnwcie sie czy chcecie naprawde zyc w spoleczenstwie gdzie nie ma tolerancji i akceptacji bo ja nie. a co moze wy tez naleycie do homofobow jesli tak to moze postarajcie sie ich zrozumiec. jestem jak njbardziej hetero ale nie naleze do osob przekreslajacych innych za orjentacje, wyznanie, kolor skory. az strach pomyslec jakie bedzie nasze spoleczenstwo wrrrrr az cierpniemi skora na sama mysl
a moze tez za jakis czasik ktos bedzie mial przeciw starym ludziom... kto wie
jestem za toba biedron
a co ciebie tak urazilo a ona jak sie wyowiedziala
homoseksulaizm nie jes choroba segnij moze to ksiazek z pssychpologii i poczytaj troszke
serdecznie ci wspolczuje braku tolerancji w stosunku do innych ludzi a moze nie uwazasz ich za ludzi
szkoda mi ciebie z takim podejsciem ..... wrrr
|
|
|
Do: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Brawo !!!
Bardzo dobry temat. Powinno tu zawrzec.
Ja poczekam momencik, niech sie cos rozkreci. Choc moze lepiej juz teraz:
Moim skromnym zdaniem, to nalezaloby ..."oddac co cesarskie - cesarzowi"... - jak to mawial sam chrystus, czyli odebralbym kosciolowi wszystkie dobra materialne.
A potem dodalbym, jak to pisal sw. Pawel: ..."kto chce jesc, musi pracowac !"...
czyli, ze zmusilbym wszystkie osoby religijne i duchowe do normalnej i uczciwej pracy, bowiem jesli rzeczywiscie istnieje powolanie, to nalezy wykonywac to jako "MISJE DO KTOREJ NAS POWOLAL SAM BOG" i nie wolno nam oczekiwac w zamian za yo wynagrodzenia. No bo albo prostytucja, i ta ..."WIELKA NIERZADNICA", albo ta "SWIETA DZIEWICA", ktora jest wybranka Zbawiciela i Jedynym Prawym Kosciolem"...
dobry temat !
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Przepraszam. W poprzednim poscie powinno sie znalezc Chrystus, a nie zas chrystus. Zaszla pomylka. Przepraszam.
Mozna nawet napisac Jezus Chrystus, Syn Bozy, badz Syn Czlowieczy...
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
:D ty znawco za siedem groszy może ty by poczytał jak by jeszcze niewiedział homoseksualizm jest chorobš w Holandii gdzie taka zgniła tolerancja sš instytucje,które to leczš z homoseksualizmu.Pedały sš w mniejszoći więc niech niepodskakujš i chociaż wczeniej niecierpiałem nawet teraz niecierpię Kaczyńskiego oddam na niego głos bo jak będzie prezydentem to moze zrobi przymusowe leczenie dla nich.Powiem krótko jeli chcš być dalej pedziami niech robiš to w domu jak kiedy było a nie jak teraz próbujš pokazać się na ulicy tępe pedzie mylš,że robišc szum w około siebie co zdziałajš niewidzš tylko,że pojawia się przeciwko nim coraz większa góra niezadowolonych z tego co robiš,której wczeniej niebyło.
|
|
|
wieszjak dla mnie to ty jestes znawca od siedmiu bolesci hymm niby jak sie leczy koles wyluzuj i poczytaj troszeczke liteatuty ale tej fachowej a nie fantastyki. wspolczuje tobie i twoim znajomym zero u ciebie tolerancji,. wiesz co ja jestem jednak za tym aby wlasnie takich jak ty gdzies zamknac i jakos zlikwidowac. swiat bylby o wiel pieknieszy bez takich jak ty.
|
|
|
re-liqio
Zapisz się do Młodzieży Wszechpolskiej (jeli jeszcze tego nie zrobiłe) - tam znajdziesz kolegów faszystów. Będziesz mógł czynnie zwalczać wszystkich nie mieszczšcych się w kryteriach "normalnoci".
Chcieli skazać faceta po cichu, bez rozprawy, ale im nie wyszło - sprawa będzie nagłoniona i pewnie co najmniej stracš pracę, a może nawet trafiš do więzienia.
Jak kto głupi, to aż miło.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
:D zlikwidować to siebie możesz mięczaku brak ci odwagi aby co zrobić więc niewysługuj się innymi.Co do MW mam tam kolegów a jestem w podobnej organizacji ja przynajmniej co robię w przeciwieństwie do ciebie :D pstrykaj se dalej mięczaku na tej twojej klawiaturce bo nic innego niepotrafisz a jak masz zamiar co zrobić w realu to zapraszam na manifestację wtedy rozwalić takiego pajaca jak ty będzie aż miło.
|
|
|
Hmm niestety co niedziała niewkleję obrazka a tak chciałem dla mięczaka to wkleić:-)
|
|
|
WIESZ CO NIE JESTEM MIECZAKIEM KOLES JA WOGLE NIE JESTEM FACETEM NIE WIEM SKAD CI TO PRZYSZLO DO GLOWY. A MIECZAKIEM JAK DLA MNIE TO TY JESTES I ODRAZU POWINNO SIE CIEBIE WLASNIE SKRESLIC NA STARCIE.
WSPOLCZUCIA CIESZE SIE ZE NIE NALEZYSZ DO GRONA MOICH ZNAJOMYCH
POWINNO SIE TAKICH JAK TY POTRZASNAC TROWSZECZKE.
|
|
|
RE-LIGIO RADZE ZACZAC SIE LECZYC O CHOLERKA ZAPOMNIALAM NIE TAKIEGO LAKU KTORY BY CI POMOGL HIHI;D JEDYNIE MOZNA CI WSPOLCZYC ZASTANAWIAJACE SKAD SIE BIRA TACY LUDZIE JAK TY. A MOZE NIE WIESZ CO TO TOLERANCJA MOZE ZACZNIECIE SIE JESZCZE ZNAVAC NAD BIEDNYMI STARUSZKAMI. A SWAJA GRUPE MOZESZWSADZIC W d.... JESTESCIE WLASNIE WY MIECZAKAMI ZNAECAJAC SIENAD INNYMI I NIE MAM ZIELONEGO POJECIA CZYM TY SIE CHWALISZ ZE NALEZYSZ Z BANDA PAJACY DO JAKIEGOS ZGRUPOWANIA HAHAHA
ZNAJDZ DOBREGO PSYCHOTERAPEUTE MIOZE ON CI WSZYSTKO WYTLUMACZY
JAK DLA MNIE CHOROBA JEST WOGLE TO O CZYM TY WYPISUJESZ
|
|
|
A ty się naucz pisać bo po twoich postach odrazy widać,że jaka smarkula siedzi przed monitorem,która ma co najwyżej 12 lat(lub około) poziom twojej inteligencji żenujšcy błšd na błędzie i chce mnie taka życia uczyć najpierw się poucz,doronij potem idz do pracy popracuj parę lat to,może wtedy zmšdzrzejesz i co wartociowego napiszesz.
|
|
|
Z tego co zrozumialem, to tutaj temat mial byc o naduzywaniu wladzy i niespraiwedliwosci, oraz o lamaniu podstawowych praw, a w tym i prawa do obrony, a takze gwalceniu konstytucji i kodeksu postepowania....
No, a skoro sie to przytrafilo pedalowi, to zamiast o prawie, kosciele i
(NIE)sprawiedliwosci bedziecie pisac tutaj o cwelach, oraz czy jestescie za czy moze przeciw...
'
[%sig%]
|
|
|
wladza w naszym kraju naduzywana byla jest i bedzie co przyprawia mnie az o dreszcze strachu. taki biedny zuczek jak ja czy inni nie mamy szans. a moze zespalajac sily uda sie nam pokonac bestie jaka jest wladza....???
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |