| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| CO TO ZA LAYOUT?????? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
|
Hmm, Stronka całkiem miła dla oka, informacje żetelne i dokładne. Ale jak na strone o takowej tematyce to oprawa graficzna wogule się nie nadaje!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie o czym wy robicie strone w pastelowych kolorach o panienkach??????
Mam nadzieje że weźmiecie to sobie do serca!!!!!!!!!!!!!!!
Proponuję kolory czarny i zielony to chyba tradycyjne kolory jak na strone o tym temacie nie???
|
|
|
Absolutnie wszystkie strony o tej tematyce sa w czarno zielonym kolorze. Dlaczego ta ma być klonem. po pieciu minutach bola oczy. Ten błekit zgaszony jest super i w ogóle nie kojarzy sie z panienkami. kto powiedział, ze musi być tak jak wszędzie. Jeśli Liczy sie dla Ciebie treść, tej tu nie brakuje. Mi sie podoba.
[%sig%]
|
|
|
hmm... mnie też pododbają się te kolory, które obowiązują obecnie na tej stronie:)
Pozdrawiam:)
|
|
|
Oprwa graficzna. Powiem to tak. Wezmę może przykład gier komputerowych. Dzisiejsze gry mają zarąbista grafike i dźwięk, ale co z tegojak grasz w nią dzień, góra dwa, a gdy już nie masz co robić właczasz starą gre brzydka grafa, marne dźwięki, ale co grasz wnią tydzień, drugi itd. To samo jest z tym forum czytalność i pisalność jest tu taka jak na żadnym innym, a do tego nie potrzeba się zapisywać itd. moim zdaniem super. Proste i funkcjonalne, oto jest forum.
Zdrówko.
|
|
|
Całkowicie zgadzam się z Capmanem. Kiedyś to były gry , jak cały ten interes startował w polsce. Byłem jednym z pierwszych posiadaczy w polsce kompa PC. Miał procesor 286 i kartę bodajże CGA. To były czasy. Każda gra jaką przegrał znajomy miała moc i była unikalna , rewelacyjna. Tak było b długo. Aż do końca lat 90-ych. Wtedy zabrakło nowych pomysłów. Zawsze lubiłem pograć : )
Oprawa graficzna tego forum jest najlepsza z możliwych. Kolory mnie nie rażą. Zielony i czarny sprawiałby pozatym wrażenie banalności. To są proste i "czyste" , takie sterylne. Bardzo mi się podoba.
|
|
|
Popieram Wintera!! :) I Campmana!! Macie w pełni panowie rację !!
Pozdrawiam:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |