Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ufo, czy demony?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

Witam! Niedawno przeczytałem ksišżkę "UFO w perspektywie chrzeœcijańskiej", w której jest mowa (jak nie trudno się domyœlić) o UFO. Najsłwaniejsi badacze UFO, którzy poœwięcili na badania te kilkanaœcie lat, doszli do wniosku, że UFO to nic innego, jak demony, które chcš, żebyœmy myœleli, że nie jesteœmy sami w kosmosie. Gdyby od razu się "przedstawiły", człowiek wiedziałby o co chodzi i nie przeszedłby na ich stronę. Wówczas muszš kłamać. Spotkania z UFO bardziej przypominajš spirytystyczne objawienia, niż to czym się wydajš. Po co miałyby zbierać jakieœ patyczki i kamienie z ziemii przez dziesištki lat, skoro nie proœciej byłoby sie "normalnie przedstawić"(tak zrobiliby ziemianie). Zastanówcie się nad tym. Polecam ksišżkę "UFO w perspektywie chrzeœcijańskiej" ( dostępna jest pod adresem: http://www.apostolicum.pl/shop/?p=2&id_product=148 ) Dzięki za uwagę.

Aaaaa - masz dokument?? chyba go sam napisałeœ. A dla mnie jak ktoœ nazwie mnie jehowš to bardziej obraŸliwe niż jakiekolwiek okreœlenie, więc pomyœl skšd się wzieła moja obelga w twoim kierunku operatorze. I co to jest: "formularz, stwierdzajacy jego obecnosc, uwzglednione sa tam wszystkie parametry". Jakie dokumenty o czym ty piszesz? A mnie kojarzenie niewyjaœnionych zjawisk ludzikami z kosmosu kojarzy się w najlepszym warunku z bujnš wyobraŸniš. Bo jak ktoœ jest na tyle rozwinięty że do nas doleciał, to albo się z nami skontaktuje, albo nie będzie dawał się zaobserwować. Tak czy siak to od tych którzy przylatujš nalerzy oczekiwać pierwszego ruchu, jak się do kogoœ przychodzi to sie puka, a nie z buciorami. A do pierwotnego ufa z kamienia i papierka dołšczyłeœ sobie jeszcze oliwe, sznureczek, kamerę, no i frajera od bujania. Takš drogš dedukcji to ja ci powiem że mam w domu boeinga 737, wystarczy do fotela który posiadam dołšczyć całš reszte i wio. PS masz rację jestem bardzo inteligentny.

Przepraszam pomylilem sie co do twojej inteligecji:) a taki dokument posiadam w pliku pdf. bujna wyobraznia jest niekiedy duzo lepsza anizeli zamkniecie w sobie i racjonalne podejscie do swiata, bo gdyby wszyscy byli tacy jak ty, to bysmy nadal siedzieli w jaskiniach z pochodniami, baa nawet ognia bysmy nie poznali, no bo jak to przeciez to niewyjasnione i nieracjonalne zjawisko, zeslane przez zlych demonow z niebios, ehh czlowieku....uwazam temat za zamkniety.

A kto ci dał prawo zamknięcia tematu?? A, pewnie masz dokument w pdf, który ci nadaje władze w necie. Stary ja mam w pdf-ach dokumentację 10 konstrukcji silników na wodę, z 15 urzšdzeń o efektywnoœci ponad 100%, no i kilkanascie urzšdzeń zakłucajšcych w jakiœ sposób pole grawitacyjne. Tyle że jak by chodziaż 1 z tych urzšdzeń działało to byłbym bardzo zaskoczony. Piszesz że cie nie obchodzi kim jestem, a najpier jedziesz mi od jehowych, potem że jakby ludzie byli tacy jak ja to byœmy w jaskiniach mieszkali. Tak to można każdego obsmarować, no bo przez innych to byœmy siedzieli w jaskiniach i modlili się do kosmitów żeby nam pomogli. A zresztš może w jaskiniach byłoby nam lepiej. Cokolwiek by to było, to mnie to wali. Jakby dziœ na podwórku mi kosmici wylšdowali to bym ich pogonił, albo zlinczował. Bo tak, ludzie sš be, bo ci bogaci nie pomogš biednym głodnym murzynkom. A jakie sš istoty które przemierzajš kosmos i po spotkaniu z innymi inteligentnymi istotami, co najwyżej gdzieœ tam komuœ tam się pokarzš? A jak by się mieli nie mieszać to byœmy nawet nic o żadnym ufo nie wiedzieli. Czyli jak ufo to jakieœ istoty z kšdœtam to napewno nie sš inteligentne, albo nie sš do nas pokojowo nastawieni i czekajš aż sie sami powybijamy bo im się nie chce nawet palcem ruszyć. Tak pomyliłeœ się, zabrakło "bardzo" przed tym inteligentny.

UFOjcie nam, UFOjcie nam. I nie mówi się "jehowa" tylko Jehooba (to nazwa planety).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ale z was brudne skurwysyny... LOL zastanówcie się zanim coœ powiecie... P.S. piszecie bzdury, że aż mi strzela w koœciach... nawet nie nie zastanowicie... P.S.2 Nie jestem Œwiadkiem Jehowy, więc co wy odkurwiacie na mój temat??

kresek nie spinaj się tak i napisz konkretnie do kogo ta twoja gadka. Bo tak jak czytam "...z was.." to czuje że to też do mnie, więc się z luzuj i pisz konkretnie albo nie pisz nic.

Hej wam. Interesuje mnie religia Swiadków jehowy choc jestem chrezœcijanka , nie można mówić na nich jehowcy bo nie moga być Bogami , jakbyœcie nie wiedzieli ułomy to Bóg ma na imie Jehowa - Jahwe więc jak oni moga być Jehowymi. Szczerze mówišc , fakt faktem też zastanawia mnie czy jest to ufo czy dmony..nie wiem więc podchodzę do tego z dystansem ale i kulturš. Tak moglibyœcie i wy podchodzić.

ułomało to się tobie pół mózgu (minimum). A jak mówić na kosmonautów?? Przecierz nie sš kosmosem, a kominiarze - czy sš kominem??? Mógłbym ci tu jeszcze napisać takich przykładów mase. Pomyœl zanim kogoœ obrazisz bo potem to możesz tylko buraka palić dziewko.

to ty palisz buraka , skoro taki mšdry jesteœ ...to dlaczego ty obrażasz inncyh ? skoro oni sobie nie życzš aby ich tak nazywano to dlaczego to robisz , i ja tu kogoœ obrażam ? wez się zastanów. Klepiesz z siebie takiego mšdrale pouczas zinnych , spójrz do lustra wtedy zrozumiesz kogo najpierw powinieneœ pouczyc.

Masz rację może powinien się pouczyć, masz rację obrażam innych a nie chcę by mnie obrazano, typowo chamska i egoistyczna postawa. A może byłem tylko zdenerwowany i wybrałem sobie łatwy cel do ataku i rozładowania swoich emocji. Wiesz będšc takim niczym jak ja można sobie podbudować swoje ego robišc z siebie mšdrale na forum. Ale taka rola. Jestem wszystkimi z ich wszystkimi wadami i zaletami, a że ludzie majš więcej wad niż zalet i to że większoœć bardziej cieszy się z cudzego nieszczęœcia niż z własnego powodzenia to już nie moja wina. A może po prostu naprawdę jestem bardzo inteligentny i orginalnie odpowiedziałem na twojš obelgę w stosunku do innych, stosujšc przekształcony wyraz którym ty pierwsza zaatakowałaœ, więc kto tu obraża i się potem unosi?? Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, więc jak nie jesteœ gotowa na to że ktoœ skontruje to lepiej nie podnoœ na innych ręki czy głosu.

Operatope Forumowy - to raczej prostak i idiota, jego hehehe...i kretyńskie rozeznanie o jehowitach o madrala typu PGR-aka. Œwiadkowie J. nie wystepuja w takiej formie a tymbardziej nie maja nicków łacinopochodnych . Osobiœcie nie jestem nai sympatykiem ani sympatykiem tej ani innej denominacji i pozwolę sobie zwrócic sie do tzw. "Operatora" po imieniu z zapytaniem: Hipolicie - co wy .....olicie? Machnij browarka , zajaraj i pokimaj i pamietajże Ufo latalo juz za Gierka i wołało: Ufojta ! Ufojta ! I może teraz nadlecic przed nowym "konklawe" na prezydenta i parlament z wplaniem Ufojta ! Dobrze by było wybrać elite do rzšdu wszystkich z rodziny Kiepskich i pana Pażdziocha oraz Boczka. Można by wybrać też Operatora na woŸnego przy ul Senatorskiej. Więdz siedŸ cicho głupku i czekaj na wybory - do cholery ! Ufojta - Ufojta! Autora z " apostolicum" darze respektem a jego wypowiedz, najwyższym stopniem prawdopodobieństwa... wkurzony na buraka - Jeremiasz.

Wiesz co facet, teraz to nawet nie jesteœ œmieszny - jesteœ wtórny i żałosny. No to co, do jakiej sekty należysz? Œwiadków dni pierwszych? Pierwszych chrzeœcijan?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Mr. Wandałowski. Jeżeli twierdzisz, że nie można nigdzie nie należyć, jak nie podobno nie oddychać, to tym samym twierdzisz, że jestes sam zaszufladkowany w jakimœ religijnym gniazdku / mylna dedukcja? / bo inaczej byłbyœ ewenementem swobód konceptualnych . Co do twojego rozeznania w religioznawstwie, to jesteœ jak maly Kazio i skonsultuj się w tej wiedzy z teœciowš / jeżeli masz / babcia albo ciotka Zoœkš, to zostaniesz nawet przeinformowany. Nażekasz że nie jestem œmieszny i wtóry - no wiesz ? nie nadšżam tu za twoim intelektem.Nie mam zamiaru ciebie rozbawiać ani podniecać swoja osobš / jestem heterosexi / a to że jestem " wtóry" co to za metaforyka, czy symbologia? jestem replikš czyjšœ, cieniem...mniejsza ost - sam nie wiesz... A, a może to ty chcesz mnie ożartować? - to mów od razu, bedzie ubaw, ale za mocno mnie nie rozsmieszaj, bo zbrzydnę. Jeremiasz / imie metryczne /

No, to przynajmniej było na poziomie. Ale robisz błędy, jesteœ roztrzepany i nieuważny. Masz małš podzielnoœć uwagi, nie myœlisz wielowštkowo, ani wielowymiarowo. Ale spoko - robisz postępy. Najlepszego

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.