Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
MÓJ GŁÓWNY CEL
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Eksploracja ma wielki cel; nie jesteœcie odbiorcami bożego trudu i drobiazgowego treningu po to, by zapewnić wam to, że możecie cieszyć się nieskończonš błogoœciš i wiecznš lekkoœciš. Jest cel transcendentnej służby, ukryty poza horyzontem obecnego wieku wszechœwiata. Jeœli zaprojektowałem Cię do wzięcia udziału w wiecznej wycieczce do nirwany, to na pewno nie wybudowałbym twojego całego wszechœwiata jako jednej z ogromnych i skomplikowanych szkół treningu, odpowiadajšcej istotnej gałęzi mojego tworzenia jako nauczyciela i instruktora, i po to, by spędzać wieki wieków pilotujšc Was, pojedynczo, poprzez tę ogromnš wszechœwiatowš szkołę nauczania przez doœwiadczenie. Moja wola wspiera system ludzkiego postępu dla wyraŸnego celu łšczenia ludzkiego gatunku z innymi gatunkami z różnych wszechœwiatów. Jako że mojš naturš jest być siedmio-krotnym, jest siedem wszechœwiatów, które obejmujš moje ciało. W obrębie każdego z nich, jest gatunek szczególnego rodzaju DNA, wychowywany przez Inteligencję ródła, by zbadać jego materialny wszechœwiat. Każdy z tych gatunków wysłany jest z Rasy Centralnej do wszechœwiata, który został stworzony, by odsłonić jego potencjał i nasienie wizji. Wasz gatunek spotka się z szeœcioma innymi gatunkami w odległej przyszłoœci, która zjednoczy moje ciało jako żyjšce rozszerzenie znanego stworzenia. Kiedy to może wydawać się tak odległe, że nie ma odniesienia do Waszego czasu, to jest to niezbędne dla Twojego zrozumienia zakresu Twojego celu. Możesz myœleć o tych siedmiu gatunkach, jako o kończynach mojego ciała, połšczonych ponownie, by umożliwić mi/wam całkowitš funkcjonalnoœć w obrębie wielkiego wszechœwiata. To jest mój cel i dlatego również twój własny. Twoja wolna wola nie pochodzi od ciebie; jest tylko połšczona z mojš/naszš własnš. Z najgłębszego aspektu mojego istnienia wypływa wola rozszerzania, badania, jednoczenia się, syntezy i w ten sposób, odsłaniania jeszcze innej warstwy mojego/naszego powołania. Co jest tym powołaniem, pytasz? Tego nie da się wyrazić w języku, który teraz rozumiesz, ale jest to zwišzane z pojęciem odkrywania wszechœwiata i jego samo-rozwoju. Jest to rozszerzanie i synteza kosmicznego doœwiadczenia. Wschodzšce istoty czasu spotykajš się w mojej centralnej siedzibie. Wszystkie sš œcišgane do mnie wskutek mojej/naszej woli wyrażania się poprzez wielki wszechœwiat, by wygenerować inny wielki wszechœwiat i poszerzyć granice mojej/naszej osobowoœci. To jest ukryty cel mojej/naszej woli: tworzyć nowe œwiaty doœwiadczenia, które pobudzajš nasz kontynuowany rozwój. Bez ciebie jestem niezdolny rozwinšć się. Beze mnie nie możesz zaistnieć. To jest naszš wiecznš więziš. Było i jest moim pragnieniem rozwijać się i zapewnić Ci istnienie. My, razem, jesteœmy połšczonym naczyniem tworzenia i eksploracji. Jesteœmy zuchwalstwem nieznanej podróży i pomysłowej energii obrazowania nowych rzeczywistoœci. Jesteœmy obrazem rosnšcej, nieskończonej, rozszerzajšcej się spirali, która jest tworzona segment po segmencie przez samš siebie. Jesteœmy nierozłšczni - jeden jest oknem dla drugiego. Moje błogosławieństwo dla Ciebie, który znajdujesz te słowa i słuchasz w przytomnoœci własnej osobowoœci. Wyjštek z Komory 22 Jeden z trzech napisanych elementów pracy znanej jako WingMakers, przypisanych do Pierwotnego ródła.

No to Marcel masz jeszcze jeden rekord: wzbiłeœ się na 7 szczyt głupoty w pisaniu. Przepraszam za ocenę ale nie mam jak inaczej skomentować. Pax :-) [%sig%]

Brat jest twardziel, będzie się bronił. Ciekawe jak długo?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

haha sorkiiii to nie ja pisalem tzn ja ale wogle co innego wzucilem przez pomylke hahahha fakt ale wycie :DDD Pozdro
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.