| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| mój dziwny sen | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
miałem niedawno sen że BÓG do mnie przemawial o moich poprzednich wcieleniach i otym że powinienem urodzić się dziewczynš.mówił tez o tym jak by wyglšdało mojeżycie gdybym się urodził dziewczynš.no i nie wiem czy mi psychika j..bie czy to zwykły sen czy BÓG do mnie przemówił.wszystko wskazuje na to że bóg do mnie przemówił.wymieniam dowody:
1jak miałem 3 latka to sie bawiłem lalkami
2w trzeciej klasie zapuciłem wlosy
3nie lubie sportu
4nie lubie chłopaków
a więc wszystko wskazuje że mógłbym się urodzić dziewczynš.
a BÓG mi to udowodnił.
PS.kucze.jaki to zaszczyt rozmawiać z bogiem.wow.
|
|
|
Ja jak byłem małym berbeciem też bardziej lubiałem bawić się lalkami. Od tamtej pory nie wiele zmieniło się w moim życiu. Dalej lubię zabawiać się (z) laskami :))))
|
|
|
MK PL
Do którego tam wieku chrzecijanie wierzyli w reinkarnację, ale wreszcie się to komu nie spodobało i zostało wykrelone.
Bo co by było, gdyby ludzie wiedzieli, że ich los zależy od nich samych, a nie od "zbawienia" uzyskanego dzięki chodzeniu do kocioła?
Kochaj bliniego swego jak siebie samego, reszta to tylko komentarz.
Najgorzej jest z tymi, którzy nie kochajš nawet siebie samych.
Wszystko jest grzechem (nawet myl) i tylko: "moja wina" i "jestem prochem marnym", słabš istotš, która cišgle grzeszy.
W prawie karnym jest to lepiej rozwišzane - myl nie jest przestępstwem, dopiero przygotowania do popełnienia przestępstwa sš karane.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Być może wierzyli, ale to nie dowód na jej istnienie, a wiara w niš pewnie wynikała ze złej interpretacji Pisma więtego.
|
|
|
MK PL
Pismo więte jest więte i napisane przez Boga.
Było kilka ewangelii, wybrano jedynie słusznš (póniej jš jeszcze "dopieszczano" kilka razy), a pozostałych apostołów nazwano heretykami i przeladowano.
Fajnie
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |