Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy nie zauważyliście dzis niczego niezwyklego?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Wkoncu dzis 23.07... Zawsze w ten dzien pojawia sie cos dziwnego

:D

Aco niby dziwnego jest w tej dacie?

sama data

no tak!w tvn mówili!kręgi w zbożu się pojawiły.no i ufo

duby smalone

Mnie spotkało coœ dziwnego w ten dzień ale nieopowiem otym zadurzo tu niezbyt intiligętnych ludzi któży wrzasnš-Łeeee ale gupol ze niego.

wylatowo.pl

BUF X: Ci niezbyt inteligentni to tzw. realiœci, którzy wierzš tylko w rzeczy realne ( czytaj przeczytane w Gazecie Wyborczej albo obejrzane w TV) Pozdrawiam

to taka moja forma protestu, przepraszam wszystkich użytkowników forum, możecie po mnie jechać - najlepiej w najdłuższym wštku, po co zaœmiecać inne, no i musi ten wštek roznšć :D nie panie cenzor??

Buf X Jest naprawde cos dziwnego w dacie 23. tego dnia otrzymalem prawo jazdy, poszedlem do wojska, poten slub /ktory sie rozpadl gdy bylem jeszcze ew wojsku i przeszadlem do rezerwy tea 23- go. Zapewne nioe dla wszystkich ma to znaczenie. Sa pseudonaukowcy" racjonalistyczni a nie wiedza, ze wiekszosc twierdzen naukowych jest przyjeta " na wiare" i naukowo piernicza glupoty, bo zapewne i musza, bo by im to moglo zaszkodzic na takim czy innym stanowisku. Np. policjant, nie moze napisac w raporciem ze chcial zlapac osobnika, a ren sie zdematerializowal , że poprostu znikł mu spod reki albo z pomieszczenia przelazl przez sciane. / wylecialby z roboty / #Wiem ze jest w internecie artykól na temat 23 i pewnie go czytales...Chcesz pogadac - to wskocz na GG 6792115.

Z policyjnych raportów: "X wielokrotnie wzywał policje, bo jest straszony przez ludzi, którzy posiadajš skrzydła i latajš nad jego domem. Zaprzecza, jakoby to byli sšsiedzi. Policja nie stwierdziła obecnoœci nieznanych istot, sšsiedzi tez nie widzieli żadnych latajšcych oprócz ptaków i samolotów." "Artysta oœwiadczył, że przez okno wyskoczył sam. Otóż będšc w swojej pracowni usłyszał kroki na korytarzu. Zapytał, kto tam chodzi ? Odpowiedziano: "Krasnoludki". Malarz będšc w strachu, nie namyœlajšc się długo wyskoczył z położonego na pierwszym piętrze balkonu i doznał obrażeń ciała." "Kobieta miała obawy o swoje życie i zdrowie. Mogły zrodzić się w jej umyœle na skutek przecišżenia umysłowego. Poœrednio o takiej przyczynie zachowania œwiadczy duża iloœć ksišżek w mieszkaniu rozmówczyni. Sš to pozycje z zakresu historii i filozofii, gatunkowo ciężkie, zwłaszcza filozofia Platona." Było.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.