Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO a związek z ludzkim życiem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Jak dlugo zyje plemnik poza ustrojem? Np konczymy wytryskiem na brzuchu kobiety. ps apeluje o sensowne odpowiedzi

A Biologię odrobileœ (łšœ) ? Przeczytaj "Wojny plemników"...... Tam jest wszystko....... :)

zapytaj swoich rodzicow, bo cos mi nos mowize w ten sposob cie poczeli...

Hmm ufo a zwišzek z ludzkim zyciem... no to oczywiœcie nasówa się pytanie ile żyjš plemniki. Na normalne odpowiedzi bym nie liczył... [%sig%]

A może chodzi o sztuczne zapłodnienie przez ufonautów ???

to nie "wojny plemników" tylko "mama, tata, ja i plemnik"

Żyje ok 7-20 min tak mi się zdaje.

Ciesza sie ze dopiro teroz dostolech te dane bo juz mnie szlok trafioł po tych łodpowiedzioch. Jo tu mondry temat zapoczštkowoł a wy jak jokieœ felony z dupy moij baby.

Palimška, ale od tego masz google, a nie żeby głupie tematy zakładać, bo się spuœciłeœ nie tam gdzie trzeba :D

Cytat:
Ciesza sie ze dopiro teroz dostolech te dane bo juz mnie szlok trafioł po tych łodpowiedzioch. Jo tu mondry temat zapoczštkowoł a wy jak jokieœ felony z dupy moij baby.
co za elokwencja :D

Cytat:
lol

Cytat:
Cytat:
lol
wina wtyczki z FF'a :P

UFO - Bzdura =)

Cytat:
Cytat:
damianes to UFO

Ta ufok ci się spuœcił na brzuch :D Dobre idŸ już sobie chłopcze :D

Panie/pani Palimško. Moge wiedzieć jakimi intencjami się kierowałeœ/aœ zakładajšc ten temat? Nie widze w nim większego sensu ani najmnijeszego nawišzania do tytułu. Jaja se wieœniaku robisz? [%sig%]

plemik jest jak huragan .. jak już dostanie się w obszar zabudowany tak Karambe wyczynia w jego wnętrzu hehehe a na brzuszek to strata życia . Na brzuszku krótko ujmujšc popełnia Samobójstwo nie widzšc celu który pozwoliłby mu się spełnić w życiu hehe umiera biedak :( http://www.warezone.ru/media/images/22df.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.