| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy ktoś widział to co ja? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
|
Czy ktoś widział może niewytłumaczalne zjawiska, ja widziałam! może ktoś potrafi oddziaływac myslami na realny świat? ja potrafie! I szukam kogoś kto ze mną porozmawia. Może ktoś to przezył lub mi to wszystko wyjasni.
|
|
|
Kurcze, czy ktoś zna jakieś ciekawe wejście w stan alfa? bo ja przy metodzie Silvy zasypiam po prostu.!!! Dziękuje Janie, ale nie mogę wysłac formularza zgłoszeniowego. Nie chce mi wysłac. Spróbuje znów.
[%sig%]
|
|
|
hmm... Winter nie jest bzdurna... ja nie mówię akurat o naukowcach USA-ZSRR czy innych tylko mówię o naukowcach USA - USA itd... tutaj każdy sobie pomaga wzajemnie i zmowa nie obowiązuje... zresztą Nobel wynalazł dynamit i ukrył go od razu...
hmm... możliwe ale byłem tam tylko ze dwa razy...
OK ja jestem ciekaw... nic w swojej wypowiedzi nie będę zmieniał... Ale ciekawe co to za słowo... Alfo nie każ nam długo czekać :)
Pozdropwienia;) :D
|
|
|
Ja mogę pomóc i powiedzisć jak wejść w stan alfa. Na topicu OBE jednak.
|
|
|
Bracie, ulżę twojej ciekawości i powiem, że wymyslam słowo, któe ma bardzo małeszanse aby tu sie pojawić. Celowo. Przyznam, ze słowo, które wam wysłałam trzy dni pojawiło się, ale to przypadek. tylko jedna osoba w postaci pana Wintera go użyła ( amoże tylko on jest podatny na moje wysiłki?:) he he ) a może tu chodzi o emocje jednak, a pan Winter wzbudził je we mnie. Jednak pojawił sie wątek o tematyce miłości, gdzie to słowo gości, nawet ja go użyłam. Próbuje dalej. teraz inne słowo. Najważniejsze ćwiczyć.
Bardzo się cieszę, że Winter może mi pomóc, ale mnie to dziwi z racji tego, ze obraził mnie na innym wątku pisząc , ze kobiety są głupie.
[%sig%]
|
|
|
hmm... wymysl słowo które nie pojawia sie prawie nigdy - jak np pauperyzacja czy coś podobnego. Wtedy przekonasz się na pewno... Pozdrawiam:)
|
|
|
Jezu , zapomniałem , żę ty jesteś kobietą ! My tu sobie męskie gadki a kogoś obraziłem. Bardzo przpraszam, ja po prostu nie spotkałem mądrej ( naprawdę mądrej ) kobiety. " ) przepraszam...
|
|
|
Przeprosiny przyjęte:) Dziękuje Winter, skorzystam dzis z twojej metody wchodzenia w alfa (bez skojarzeń!). Kurcze Bracie- pauperyzacja... ciekawe slowo, dobry pomysl, zobaczy sie:)
[%sig%]
|
|
|
Capman, z jakiej książki spisałeś tekst w "czy okultyzm jest naprawdę zły?" ?
|
|
|
No i masz! wyniki staja sie coraz ciekawsze:) dzisiaj czterech panów uzyło słowo, które wysyłałam. Powiem, ze to był Duch, Winter, Brat i Mateusz, to sie robi ciekawe. Przejżałam tylko jeden wątek i taki wynik. Wysyłam dalej , a chciałabym się z kimś zaufanym umówić któregoś razu, aby mu powiedziec jakie słowo wysyłam, żeby były dowody. Czy jest ktos chętny? Stawiam piwko za współprace...:):):)
[%sig%]
|
|
|
hmm... jasne chcętnych jest bez liku. Czy to słowo jest używane na co dzień? Jestem w tej materii sceptykiem i sam przeprowadzę podobny eksperyment... moje słowo to... w sumie każde. Alfo... weź słownik ortograficzny, otwórz w pierwszym dowolnym miejscu i wybierz wyraz tylko taki, który nie musi być używany. Aby eksperyment jakikolwiek się powiódł faktycznie trtzeba drugiej osoby:) Alfo, jeśli zechcesz mogę to być ja... ale sądzę, że nikt Ci nie odmówi taklże wybieraj... :)
Pozdrowienia
|
|
|
Brat z tym słownikiem to masz racje... to nawet lepsze, bo jesli sama wymysle, to potem mnie skrytykują, że moze przewidziałam a nie wysłałam... ostatni raz dzis sama wysłałam słowo, które ma sie pojawić. jesli k tos poza Zimowym go uzyje ( hi hi on to jest zawsze pierwszy!) to ide na test z Toba Bracie. jesteś pierwszy i jedyny który zechciał, więc napiszę Tobie. Albo nawet Ty wymyslisz. To bedzie jeszcze bardziej wiarygodne. dzieki za zainteresowanko. Piwko bedzie!:)
[%sig%]
|
|
|
acha jakby co, to 1000 000 $ Randiego czeka na nas, bo sie podzielę...:)
[%sig%]
|
|
|
hmm... bardzo dobrze :)
Fajowo :D :D :D przyda się :) :D :D :D
Pozdrowienia:)
|
|
|
Witam!
wydaje mi sie ze kazdy widział jakies niewytłumaczalne zjawisko...lub je jakoś intuicyjnie odczuł....tylko ze jedni dopuszczaja to do swojej swiadomosci inni blokuja takie wspomnienia....bo ich logika ich nie przyjmuje...
ja czasem mam wrazenie ze pamietam rózne dziwne wspomnienia...ale jakby z innego miejsca...z innej rzeczywistości....sam nie wiem jak to interpretowac....ale wiem napewno że to nie sny...ani marzenia....
[%sig%]
|
|
|
Left, każdy takie cos chyba ma. ja też nieraz widzę jakiś obrazek, śnię o czymś i mam przeczucia. ale właściwie czym s/a przeczucia?? I jak Alfo ??
Pozdrawiam :)
|
|
|
Witaj Brat... Niestety ostatnio musiałam przerwac eksperyment na forum, bo na prace poswiecam 25 h dziennie i nawet nie miałam czasu tu zajrzec. Ale jak się troche uspokoi to pamietam o naszym układzie. bedziemy testowac...:) Left, witaj na moim Wątku ;) W końcu jak juz zostałes moim chłopakiem, to wypada Cie miło ugościć:)prosze napisz cos więcej na temat twoich wspomnień, jak sa wyraźne, jak częste, co czujesz i kiedy to sie dzieje... Ok? Pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |