Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Bio-magnetyzm
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

tak jak w temacie. jak cos wiecie to dajcie znac. Jest Polak, ktory w zeszlym roku "otarl" sie o nagrode Nobla w dziedzinie Bio-fizyki, i jest niezmiernie mozliwe, ze w tym roku ja (nagrode) lapnie, za osiagniecia wlasnie w tej dziedzinie. pozdrowionka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

chyba masz racje, czytalam doœć nieuważnie =)tak ta osoba jest nie tyle ciekawa , co fascynujšca , jest zagadkš do końca jeszcze nie odkrytš...jak bedziesz mial jeszcze jakieœ wiadomoœci , to pisz =) chętnie poczytam Całuski.Pa

wszystkich chetnych kieruje na stronke www.psi.edu.tc przepraszam za reklame. moc pozdrowionek [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romek-napisz cos więcej o tym Polaku,albo to co jest tobie widome.

no właœnie , Romek ... napisz coœ jeszcze.

Ta stronka, to nastepna zmyla !!!! Niech napisza, jak czlowiek dzieki technice jest w stanie wykorzystywac ludzki mozg !!!! To czlowiek czlowiekowi zgotowal ten los !!!!

UWAGA!!! Goska to agentka HAARP (agent Fuckhard ;) i jest w stanie wykorzystywać swój mózg tylko dzięki technice i tylko w jednym celu - werbuje następnych agentów spoœród "myœlšcych inaczej". Na razie jest jeszcze niegroŸna (nikogo nie pogryzła), ale kangury już się zaczynajš bać.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Do: Goska (---.dyn.iinet.net.au) Gosiu, nie bardzo Cie zrozumialem. Czy moglabys jasniej ? - poproszono mnie o jakies informacje dotyczace tej osoby, podalem link'a do strony (jednej ze stron) na jego temat. Ta owszem jest chyba jedna z dziwniejszych. A Ty, napisalas od razu: ..." Ta stronka, to nastepna zmyla !"... Pytam sie: "zmyla" - w stosunku do czego ? Co chcesz przez to powiedziec ? Moze masz racje, moze sie nie zrozumielismy, wole popisac z Toba i wyjasnic to zagadnienie, niz oskarzac jedno - drugiego o zmyle. Nikogo nie chce niczym zmylac, i jesli takie odebralas wrazenie, to chetnie wyjasnie. Napisz jasniej o co Ci chodzi. Pozdrawiam [%sig%]

W ten sposob napisalam, bo uwazam, ze ludzie zbyt malo znaja elektroniczne mozliwosci wplywania na ludzki mozg zeby mogli sie wypowiadac o wlasciwosciach samoczynnego zachowywania sie ludzkiego mozgu. Trzeba zdawac sobie sprawe z tego, ze od 50 lat elektronika jest w stanie wplywac na ludzki mozg u wybranych ludzi. Jezeli mozg bylby w stanie cos takiego robic sam, to wszyscy ludzie mieliby te zdolnosci !!!! Dlaczego takich rzeczy nie bylo w mojej mlodosci ??? Pamietajmy, elektronika i technologia sie rozwija i jest to trzymane w sekrecie, a mlodym ludziom wciska sie wiadomosci wlasnie w postaci takich linkow jak ten : www.psi.edu.tc

Do: Goska (---.dyn.iinet.net.au) Witaj ! Pozwole sobie odrobinke polemizowac z Toba w tym temacie. Otoz napisalas: ..."Jezeli mozg bylby w stanie cos takiego robic sam, to wszyscy ludzie mieliby te zdolnosci !!!!"... - Niekoniecznie. Rozni ludzie, rozne wlasciwosci. Jedni sie rodza daltynosami, inni sa glusi, i inni niewidomi, jeszcze inni sa utalentowani w balecie, a inni w fizyce. Ktos jest wspanialym atleta, a inny jest wybitnym naukowcem, a jeszcze inny wspanialym pianista, muzykiem itp. Nie wszyscy musimy byc jak odbici z tej samej matrycy. Jedni rodza sie blondynami, a inni maja skosne oczy. Wlasnie na tym polega nasze ludzkie piekno. Nie wszyscy jestesmny tacy sami. Nastepnie piszesz: ..."Dlaczego takich rzeczy nie bylo w mojej mlodosci ???"... - Byly. Byly Gosiu, moze nie czytalas, moze nie zwracalas uwagi. Moze Cie to nie interesowalo. Zawsze byly. Od zawsze. Moze w Twojej mlodosci mniej sie slyszalo o badaniu tych rzeczy, zjawisk i zdolnosci metodami naukowymi. Moze mniej aparatury elektronicznej uzywano wtedy do badania jakichkolwiek zjawisk. Ale, ze te zjawiska istnieja od zawsze, to juz inna sprawa. Pozdrawiam [%sig%]

Romek oddziel sprawy genetyczne od pracy mozgu !!! Czy to bedzie czlowiek zolty, czarny czy bialy, to mozg dla kazdego z nich pracuje tak samo i posiada te same wlasciwosci. Kazdy w swoim rodzaju jest wybitnie zdolny. Jeden zna haft artystyczny, a drugi chemie. Nie zaleznie od koloru skory mozna zdobyc wyksztalcenie. Mozg zawiaduje calym organizmem u kazdego tak samo. Uposledzen nie mozemy liczyc, bo rodza sie tez ludzie bez rak i bez nog. Pozdrawiam.

No wlasnie Gosiu. O to chodzi, tyle, ze Ty sie upierasz.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.