Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Równoległe światy.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

Co uczestnicy forum sšdzš o zagadnieniu równoległych œwiatów, rzeczywistoœci alternatywnej czy jak kto woli pištym wymiarze? Gdyby ktoœ znał jakieœ ciekawe strony zwišzane z powyższym, to nie pogardzę łaskš:)

Nie spieszcie sie tak z odpowiedziami ;-)

według długookresowej prognozy dotyczšcej ewolucyjnego, stopniowego rozwoju ludzkiej cywilizacji sformułowanej ostatnio przez kontrolujšcš nas bezustannie grupę 14 cywilizacji pozaziemskich ,wejœcie ludzkoœci na etap poznania budowy i działania œwiatów równoległych oraz tym samym efektywnych ludzkich podróży w czasie zarówno "do tyłu" jak i "do przodu", i tym samym tworzenia sztucznych"czarnych i białych dziur" w "czasoprzestrzeni" nastšpi w okresie najbliższych 2500 lat, jest to jedynie kwestia przyœpieszenia obecnego, powolnego tempa rozwoju rewolucji naukowo- technicznej...

według długookresowej prognozy dotyczšcej ewolucyjnego, stopniowego rozwoju ludzkiej cywilizacji sformułowanej ostatnio przez kontrolujšcš nas bezustannie grupę 14 cywilizacji pozaziemskich ,wejœcie ludzkoœci na etap poznania budowy i działania œwiatów równoległych oraz tym samym efektywnych ludzkich podróży w czasie zarówno "do tyłu" jak i "do przodu", i tym samym tworzenia sztucznych"czarnych i białych dziur" w "czasoprzestrzeni" nastšpi w okresie najbliższych 2500 lat, jest to jedynie kwestia przyœpieszenia obecnego, powolnego tempa rozwoju rewolucji naukowo- technicznej...

przenikanie innych rzeczywistoœci oraz nakładanie ich na siebie jest niedłšczonym elementem konstrukcji rzeczywistoœci utrwalanej w innych rzeczywistosciach . Patrzšc na to z góry dostrzec można siatke . Każdy kwadrat to inna rzeczywistoœć która przecina kolejnš itd .. powielanie elementów nakładajacych sie na siebie . Ksišzki nie czytalem zadnej o wymiarach i swiatach rownoleglych . Jedynie moge wam powiedziec ze polowa z ludzi odbywa do nich podróż w trakcie marzeń sennych . Tak naprawdę nigdy nie œpimy . Œpi tylko ciało . Sen z obecnego punktu spojrzenia jest wyłacznie oszukaniem œwiadomoœci poprzez douszczenie do głosu podœwiadomosci . Ta z koleji usypia czujnosc œwiadomosc dajšc stery w ręce Wyższego Ja który wypuszcza dusze poza granice ciała fizycznego . Tym samym trafiamy tam gdzie popycha nas nasz podœwiadomosc - ona jest żaglem , sterem wyższe ja . Œwiadomoœć jest zagluszona . Model opracowalem sam , i nie wiem jak to sie ma do Mr. Freuda lubi innych guru filozofi , psychologii itd . Tak czy owak przejdziemy w wyższy stan energetyczny doœwiadczania nowego ja . Wyższy wymiar .................. bzzzzzzzz bzzzzzzzzzz ..z zzzzzzzzzzzzzzzszszszsz ........................ "JESTEŒ TU ? JESTEM TOBĽ ! JESTES NAMI < POZNAJ NAS > " ................................................................................szszzszszszszszsz koniec transmisji ! pa

w pišty wymiar wierzę ale w te lusra to nie.może trójkšt bermódzki przenosi nas do 5 wymiaru nie?

Jak by ktoœ chciał pogadać szerzej o moim temacie i innych zjawiskach gg:6393417.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.