| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Równoległe światy. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
|
Co uczestnicy forum sšdzš o zagadnieniu równoległych wiatów, rzeczywistoci alternatywnej czy jak kto woli pištym wymiarze?
Gdyby kto znał jakie ciekawe strony zwišzane z powyższym, to nie pogardzę łaskš:)
|
|
|
według długookresowej prognozy dotyczšcej ewolucyjnego, stopniowego rozwoju ludzkiej cywilizacji sformułowanej ostatnio przez kontrolujšcš nas bezustannie grupę 14 cywilizacji pozaziemskich ,wejcie ludzkoci na etap poznania budowy i działania
wiatów równoległych oraz tym samym efektywnych ludzkich podróży w czasie zarówno "do tyłu" jak i "do przodu", i tym samym tworzenia sztucznych"czarnych i białych dziur" w "czasoprzestrzeni" nastšpi w okresie najbliższych 2500 lat, jest to jedynie kwestia przypieszenia obecnego, powolnego tempa rozwoju rewolucji naukowo- technicznej...
|
|
|
według długookresowej prognozy dotyczšcej ewolucyjnego, stopniowego rozwoju ludzkiej cywilizacji sformułowanej ostatnio przez kontrolujšcš nas bezustannie grupę 14 cywilizacji pozaziemskich ,wejcie ludzkoci na etap poznania budowy i działania
wiatów równoległych oraz tym samym efektywnych ludzkich podróży w czasie zarówno "do tyłu" jak i "do przodu", i tym samym tworzenia sztucznych"czarnych i białych dziur" w "czasoprzestrzeni" nastšpi w okresie najbliższych 2500 lat, jest to jedynie kwestia przypieszenia obecnego, powolnego tempa rozwoju rewolucji naukowo- technicznej...
|
|
|
przenikanie innych rzeczywistoci oraz nakładanie ich na siebie jest niedłšczonym elementem konstrukcji rzeczywistoci utrwalanej w innych rzeczywistosciach . Patrzšc na to z góry dostrzec można siatke . Każdy kwadrat to inna rzeczywistoć która przecina kolejnš itd .. powielanie elementów nakładajacych sie na siebie . Ksišzki nie czytalem zadnej o wymiarach i swiatach rownoleglych . Jedynie moge wam powiedziec ze polowa z ludzi odbywa do nich podróż w trakcie marzeń sennych . Tak naprawdę nigdy nie pimy . pi tylko ciało . Sen z obecnego punktu spojrzenia jest wyłacznie oszukaniem wiadomoci poprzez douszczenie do głosu podwiadomosci . Ta z koleji usypia czujnosc wiadomosc dajšc stery w ręce Wyższego Ja który wypuszcza dusze poza granice ciała fizycznego . Tym samym trafiamy tam gdzie popycha nas nasz podwiadomosc - ona jest żaglem , sterem wyższe ja . wiadomoć jest zagluszona . Model opracowalem sam , i nie wiem jak to sie ma do Mr. Freuda lubi innych guru filozofi , psychologii itd . Tak czy owak przejdziemy w wyższy stan energetyczny dowiadczania nowego ja . Wyższy wymiar .................. bzzzzzzzz bzzzzzzzzzz ..z zzzzzzzzzzzzzzzszszszsz ........................ "JESTE TU ? JESTEM TOBĽ ! JESTES NAMI < POZNAJ NAS > " ................................................................................szszzszszszszszsz koniec transmisji !
pa
|
|
|
w pišty wymiar wierzę ale w te lusra to nie.może trójkšt bermódzki przenosi nas do 5 wymiaru nie?
|
|
|
Jak by kto chciał pogadać szerzej o moim temacie i innych zjawiskach gg:6393417.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |