Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przeklęte osiedle
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Moje osiedle jest mlode liczy 20 kilka lat.Jest na nim 21 domow z czego 18 zamieszkalych. W 8 domach dzialy sie dziwne rzeczy.W innych zmarlo kilka osob ale to byly osoby starsze wiec to moglo byc naturalne.Zaczelo sie od smierci sasiada(z innej ulicy) poszlismy na pogrzeb a po kilku dniach zmarl jego najblizszy sasiad.Wszyscy umarli szybko.1 z wpitalu 2 zawal.W moim domu zmarla mala siostrzyczka.Moj sasiad sie powiesil.Inny dalszy saisad poszedl do szpitala na zabieg i juz nie wrocil.Nastepny sasiad mial wylew i jest sparalizowany.Jego zona zmarla na raka.Teraz do lublina pojechal moj tato na badania(przypuszczenie ze ma raka na kolanie) wprowadzili sie tez 2 lata temu nowi sasiedzi.PO roku saiad mial wypadek.Ledwo co sie wylizal.Wszyscy ci ludzie mieli od 30-45 lat czyli mlodzi ludzie.Najwiecej zlego dzialo sie przy mojej ulicy(7 domow) z czego w 6 ktos zmarl lub ciezko chorowal(4 domy-zgony i 4 choroby)przy tej ulicy. Kilka lat temu mieszkala z nami babcia ktora byla zdrowa (opiekowala sie mlodszym bratem) rozchorowala sie.Miala operaje ale jak ja otworzyli to powiedzieli ze juz nic sie nieda zrobic.Potem zmarla.Mam tez takie dziwne przypadki snia mi sie czasem Czarne kruki(duze) a otem umiera ktos z mojej rodziny(dalszej i blizszej) i mialem tez taka sytuacje ze na schodach pod drzwiami wyjsciowymi znalazlem martwego kruka.Wygladal jak by sie meczyl dlugo.Niedlugo potem do szpitala poszedl moj dziadek na zabieg usuniecia przepukliny.Po kilku dniach dostal powiklan.Mial nastepna operacje i jescze z 2.Potem pojechal do kliniki w lublinie ale juz bylo zapuzno.Ostatnie posluszenstwa odmowilo serce(bylo bardzo mocne)dziadek byl bardzo zdrowy wszedzie jezdzil rowerem.Tez sie meczyl.Ten kruk tez sie meczyl bo byly(odchody) tak jak by cos z zoladkiem.Jedna siasiadka co wprowadzila sie niedawno(jej maz mial wypadek) mowi ze to osiedle jest jakies przeklete.Podobno dawniej byly tu bagna.Tu gdzie stoi moj dom tez bylo bagno.teraz mam gorke bo tato nawiozl duzo ziemi jak sie budowal.Czy ktos mi moze pomoc???? czy ktos wie cos na taki temat.Czy to moze miec jakis zwiazek???? Prosze o pomoc o jakas odpowiedz.Tyle nieszczesc sie juz wydazylo.

Możesz podać jakšœ lokalizację tego osiedla ???

No to się lepiej za wczasu przeprowadzić.

simonus ma rację lepiej weœ dupe w troki i uciekaj nim będzie zapóŸno.chyba że ten demon już się do ciebie przylepił.idŸ do egzorcysty

zrob kupe na srodku i ja podpal w manifescie

-pawlo111, jeœli nie podasz lokalizacji tego osiedla to uznam temat za zamknięty !!!

A jesteœ adminem Koolman? [%sig%]

pawlo zaczšł dosyć ciekawy temat, ale zamiast go z nami kontynuować to gdzieœ sie ulotnił....nawet nie wiemy czy to jest prawdš co napisał.

no co ty może coœ mu się stało - przyszła w końcu na niego kolej. Trzeba namierzyć jego adres za pomocš jego ip i skierować tam ekipę ratunkowo ewakuacyjnš. Ktoœ jest chętny?

to coœ widze ze szaraki sie doczepiły do tego osiedla z niewiadomych powodów i wszczykujš wam jakies œmiertelne choroby...

No to lup !!!! i juz po temacie. Przeklete osiedle - przeklety temat - przeklety -pawlo111 Widac od razu, ze to bylo calkiem na powaznie, cos w rodzaju wolania o pomoc... pozdro P.S. Ja zyje w przekletym miescie... Moze je szlag jaki trafi ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Eee tam. Trzeba wezwac Swata policje pogotowie i zamówić pizze. A wy w ochotnikow szukacie. Był się zmył może sie niedomył i wróci. Moze wyjechał? Mamy wakacje nie? wiele osób wyjeżdza? Chyba że pogryzło go stado sloni ludojadów. To już problem większego kalibru. Bo tu trzeba zwierzęcego detektywa. A taki sobie liczy 99 Euro +45000% vat za godzine. Więc może lepiej zoorganizowac ochotników? Wyœlemy 1 półk polskiej kawalerii ułanów zaporowych. I 2 oddziały kajaków rakietowych. Jeœli nie pojawiš sie niesprzyjajšce warunki (np.: Fale) znajdš go przed końcem œwiata. A sš chętni na pizze? [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.