Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

A wracajšc do tematu: I ja jestem właœnie tym drugim typem kobiety :) Ale niektóre też majš chłopaków (mężczyzn :]) gdzieœ... A najfajniejsze sš te które lubiš kochać i być kochane... Bo jeœli ty jš kochasz i ona Ciebie kocha to możesz być pewny że Będziecie szczęœliwi... Gorzej z tym pierwszym typem, one majš chłopaków tylko po to, żeby się pokazać przed koleżankami a potem rzucić dla innego- takie można poznać po różu na miniówach... Prawda? :)

No wiesz... Każdy może ubierać się jak chce... Poznać można po zachowaniu i po toważystwie w jakim się obraca.

Dobra, muszę sie zawijać, papa. Pozdrawiam wszystkich , którzy będš odwiedzać to forum;). Papa Koriss, może jeszcze kiedyœ se pogadamy na jakimœ forum. Miłego pobytu u dziadka. PAPAPAPAPAPAPAPA =[[[[[[[[[

Ale zazwyczaj takie dziewczyny chodzš w skórzanych różowych miniówach... Majš czarne farbowane włosy za ramiona i szpilki... To prawda, że każdy się ubiera jak chce, ale czasem po ubiorze można poznać jaki kto jest... ( a nawet zawsze)

:(((((( Papa... JA też Ci, życzę udanych Wakacji... Buziaczki :) *** No i zostałam sama :]

Jeszcze chwilke będe...

Ooo... :)

...=)

Idę, już tak na serio, Papa:(((

Kobieta jest najważniejszym elementem w naturze. To ona nosi w sobie nowe życie to ona wydaje je na œwiat to ona się nim opiekuje i je uczy jak żyć to ona je podnosi gdy upada to ona je leczy gdy jest chore to ona sie onie martwi gdy się zgubi to ona je tuli gdy sie odnajdzie. Kobiety majš siłe bo sa wrażliwe i cierpliwe majš na swych barkach wielkie zadanie wychowanie nowego życia ktore nieczęsto jest wynagradzane ( np. uœmiechem) nie umniejszam tu roli mężczyzny bo i bez niego niebyło by życia ale w sumie kobieta odwala większš robotę. ;) Dlatego w nas Kobietkach jest bardzoooo dużo magii - Natury ;)

ktoœ to ty jesteœ Kobieta czy chłopakiem :P

ktoœ to KOBIETA :P Niezauważyłeœ? :D No właœnie, my zawsze mamy gorzej... :/

Kochani kobiety nikt nie zrozumie, wiem coœ o tym bo sama niš jestem:P Kobieta ma bardzo zawiła psychikę i bardzo często może się zmieniać, choć sš wyjštki... Ja tam zawsze jastem sobš, ale i tak często zaskakuje swoich znajomych. Hehehe Pozdrawian goršco i serdecznie, buziaczki :-*

hehehe I'm women ;) czy mamy zawiłš psychike no niewiem faceci też sš dziwni i też nie można ich czasami zrozumieć.

moim zdaniem kobiety przybierajš różne twarze do różnych sytuacji, jeœli sš z chłopakiem starajš się być romantyczne, "pocišgajšce", jeœli sš z rodzicami, sš posłuszne, jeœli w grupie przyjaciół, szalone i zabawne itd.

Kobiety... ...Te Ich Oczy.. kuszšce.. uwodzšce.. swym spojrzeniem... ...Te Ich Usta.. namiętne.. lœnišce czerwieniš... ...Te Ich Ciała.. kształtne.. unoszšce się z lekkoœciš... ...Te Ich Ciepło.. topišce arktyczne lodowce... ...Ten Ich Uœmiech.. padajšcy blaskiem słońca na wszystko... ...Ta Ich Dobroć i Wrażliwoœć.. zniewalajšca nawet bestię... ...Ta Ich Zmiennoœć.. nie pozwalajšca się nudzić... ...Ta Ich Miłoœć.. rozpalajšca serca do granic... ...ehhh... ...I jak je nie Kochać....

ladnie napisane...:D szkoda tylko ze nie wszycy to dostrzegaja...:((( zmieniamy sie bo swiat sie zmienia i zmieniaja sie sytuacje...

Żeńskie i męskie dusze Na czym polega różnica między żeńskimi i męskimi duszami? To jest różnica między częœciami parcufa prawš i lewš i nie jest zwišzana z ciałem w naszym œwiecie, a kabalista, podnoszšcy się w górę, znajduje się to w jednym rodzaju kli, to w innym, co i się nazywa "uzyskuje to jednš, to innš duszę". Stwórca stworzył jeden parcuf zwany "Adam". On się rozdrobnił na 600.000 częœci, a następnie jeszcze na mnóstwo. Lecz w każdej częœci jest wszystko to, co było w pierwszym parcufie. T.j., każda częœć jest małym parcufem. To, że w pierwszym, jednym duchowym parcufie były skoncentrowane wszystkie właœciwoœci i siły całego wszechœwiata, teraz sš w każdej jego drobinie. Te drobiny Adama nazywajš się "ludzkie dusze". One się różniš miejscem pochodzenia: z jakiej częœci 10 sfirot parcufa Adama ( a œciœlej, z jakiej podrzędnej sfiry i jej sfiry podrzędnej etc.) ta dusza powstała. NajwyraŸniejszy podział - na męskš i żeńskš częœć. Odpowiednio i w naszym œwiecie odbywa się przybieranie odpowiedniego ciała. Lecz w œwiecie duchowym każda dusza odbywa wszystkie naprawy, jak od swojej żeńskiej, tak i od męskiej linii. W naszym œwiecie jest to zafiksowane. Rodzimy się tylko w okreœlonej roli. Wszystkie nasze właœciwoœci ziemskie się nie zmieniajš, a nasze właœciwoœci wewnętrzne zmieniajš się w miarę naprawy. Wtedy i kobieta będzie duchowo odczuwać wewnętrzne stany "męskie". Lecz na zewnštrz, w ciele, "ubraniu", "koszuli" tego œwiata ona pooozostanie kobietš i wewnętrznie ona ma wykonywać tylko to, co jest niezbędne dla niej jak dla kobiety.

E tam. Ja mam sporo z kobiety.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

u lala [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.