Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Skradziony kosmitom pulpit symulatora lotu krążownikiem galaktycznym
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Polecam skomplikowanš procedurę wbicia się przez zawiłe"download'o;-wanie", lecz zgodnie z amerykańskimi i ewentualnie hiszpańskimi ;, jak zatnie się Wam Wasz US-"download " - wskazówkami , dotyczšcymi "Widoku","Pliku","Edycji","Narzędzi"itp. w swój słowiański, polski komp - amerykańskiego symulatora lotów intergalaktycznych ukradzonego Kosmitom w dwóch wersjach;: a)dla kršżownika intergalaktycznego Obcych dalekiego zasięgu. b)zwykłego spodka latajšcego Obcych a napędzie antygrawitacyjnym wyposażonym w rdzeń z z reaktorem MHD oraz z bazowym pierwiastkiem z tablicy Mendelejewa no.115 i 116... podaję namiary US-witryny bazovej do pobierania plików kosmicznych symulatorów lotu: htttp://www.jamooi.com i tam wyszperajcie Have a good luck! Tened ambos el juego y el entretenimiento cosmicos esplendidos! Nauczcie się w końcu kierować nowoczesnymi spodkami latajšcymi jest już najwyższy czas!

podwitryna w portalu:www.jamooi.com.;przejdżcie z holenderskiego na angielski: w podportal "OTHER WORLD"

Kurde nie moge znaleŸć, widze tam tylko modele ufo dla FS2002, ale ja nie mam flying symulatora 2002. Chyba, że szukam nie tam gdzie trzeba.

Przeœwietny i przebojovy i chłonny na tajnš wiedzę jak gšbka Simonusie, zatem przejdż bezpoœrednio w "giga-portal" symulatorów lotniczych USA: http://www.surclaro.com i następnie wykorzystujšc skomplikowane techniki "downloadingu" proponovane tam przez Chilijczyków prowadzšcych właœnie ten portal symulatorów lotniczych USA wejdż w symulatory czysto kosmiczne: a)kršżownika wszechgalaktycznego Obcych: <<<id4att2.zip b)kršzownika-destroyer'a intergalaktycznego Obcych: <<<destr_2k.zip let you have a big fun...

Ok mam teraz jeszcze przydałby mi się flight simulator 2002, żeby sobie polatać tymi i innymi modelami, a jest ich tam od ch... :D

naoliwcie dentaka

ci domniemani Chilijczycy od napędów spodków latajšcych i symulatorów lotu spodków latajšcych to na pewno potomkowie miejscowych Niemców którzy zupełnie opanowali życie gospodarcze i naukowe Chile i Argentyny oraz Boliwii i Paragwaju a może też Urugwaju.w Brazylii jest aktualnie zarejestrowanych także około 4790 niemieckich firm przemysłowych i usługowych...właœnie ciekawe co dzieje się teraz ze znanymi mi ze służbowej korespondencji(poufnej)z wspaniałymi Niemcami i Austriakami z Limy,majš tam sporo małych acz bardzo efektywnych rodzinnych firm działajšcych tam jeszcze od czasów przedwojennych.choć nie jestem pewien czy nie sš to czasem owi omnipotentni Żydzi niemieccy i austriaccy którzy uciekli w 1936 roku przed Hitlerem...wyroœli ich synowie i córki którzy(które) dalej prowadzš z niemieckš dokładnoœciš i sumiennoœciš geschaefte latinoamericanos - interesy...hasta luego compańeros.

dentaku-Czy aby nie zabardzo zaprzeczasz myœli i nie odbierasz możliwoœci geniuszu, czysto Aryjskim Niemcom?Osiadłym w południowej Ameryce za poœrednictwem i w wyniku wydatnej pomocy Koœcioła Rzymskiego pod koniec II wojny œwiatowej? A dofinansowanym za pomocš złota z banku Szwajcarskiego zdeponowanego w nim za czasów wojny.Które do tej pory leży sobie na kontach (na hasło) nie majšc imiennych właœcicieli?! I żadnego udokumentowania co do założycieli kont! [%sig%]

no jeszcze nikt go nie naoliwil?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.