| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Co by tu zmienić | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Nie wiem jak wy, ale ja uważam że trzebaby to trochę to forum zmodernizować. Przydało by się żeby wywietlało się kto akurat jest zalogowany, ile w sumie jest osób na forum, ilu goci itp.
Od pomysłu chciałem przejć do czynu, tylko jak tu się skontaktować z "włacicielem" tego forum. Klikam "kontakt" - nie ma takiej strony, klikam "o stronie" - też nie ma takiej strony.
Zuważylicie napewno że tutaj nikt tego nie pilnuje, można to forum rozwalić w pare minut, jest tylko jaki głupi bot który cenzoruje wypowiedzi i to w mało inteligentny sposób (dowcipy, cechuje itp.).
I to jest prawdziwa tajemnica, my szukamy zagadek we wszechwiecie, a najbardziej tajemnicze jest to forum :D.
|
|
|
hehe zeby to forum przestalo byc takie anonimowe powinna byc rejestracja i wyswietlany ip ( to juz jest) i w razie glupich komentarzy jak niektore moje i kolegow bany dozywotnie :))) jakies podzialy tematyczne itp no ale coz admin tu chyba nie zaglada
|
|
|
To jest forum duchów, istnieje samo z siebie i nie ma tu żadnego administratora.
Nie da się nic tu zmienić.
|
|
|
Zglaszam sie na ochotnika na adnima tego forum ;)
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaa
Rozbawiłe mnie lolek jak nikt dzisiaj :D dziekówa :D
PS. oka ale razem ze mnš.
|
|
|
hmmm no niech ci bedzie, ale ja banuje :)))
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
no to jak chcesz banować lolek to musisz złapać kontakt z "włacicielem" tej strony. A potem to siem dogadamy.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |