Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co by tu zmienić
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Nie wiem jak wy, ale ja uważam że trzebaby to trochę to forum zmodernizować. Przydało by się żeby wyœwietlało się kto akurat jest zalogowany, ile w sumie jest osób na forum, ilu goœci itp. Od pomysłu chciałem przejœć do czynu, tylko jak tu się skontaktować z "właœcicielem" tego forum. Klikam "kontakt" - nie ma takiej strony, klikam "o stronie" - też nie ma takiej strony. Zuważyliœcie napewno że tutaj nikt tego nie pilnuje, można to forum rozwalić w pare minut, jest tylko jakiœ głupi bot który cenzoruje wypowiedzi i to w mało inteligentny sposób (dowcipy, cechuje itp.). I to jest prawdziwa tajemnica, my szukamy zagadek we wszechœwiecie, a najbardziej tajemnicze jest to forum :D.

o cipy nie ocenzurował??

hehe zeby to forum przestalo byc takie anonimowe powinna byc rejestracja i wyswietlany ip ( to juz jest) i w razie glupich komentarzy jak niektore moje i kolegow bany dozywotnie :))) jakies podzialy tematyczne itp no ale coz admin tu chyba nie zaglada

zmień się ziomal sam

To jest forum duchów, istnieje samo z siebie i nie ma tu żadnego administratora. Nie da się nic tu zmienić.

Zglaszam sie na ochotnika na adnima tego forum ;) [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa Rozbawiłeœ mnie lolek jak nikt dzisiaj :D dziekówa :D PS. oka ale razem ze mnš.

ale za to huje cenzuruje......

hmmm no niech ci bedzie, ale ja banuje :))) [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

za huje sie nie banuje..... :))

no to jak chcesz banować lolek to musisz złapać kontakt z "właœcicielem" tej strony. A potem to siem dogadamy.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.