Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
chipy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

sprawdzał ktoœ z was czy nie ma czasem wszczepionego chipa? Podobno ufole wszczepiajš takie zabawki ludziom których porywajš. Choć według mnie to amerykany i dzięki tym chipom kontrolujš ludzi harpem.

Boshe ! ! Forum zboszuchów ! ! ! Jeszcze Lolek poda was do sšdu=) Więc lepiej uważajcie.

Kto to jest "zboszuch" ???

Przepraszam. Pomyłka. Miałam na myœli <zboczuch>, to to samo co zboczeniec tyle że w innej formie, Koolman-ie.

Nie za bardzo rozumiem. Wydawało mi się, że zainteresowanie płciš przeciwnš to norma, ale może się mylę. Anita oœwieć mnie z łaski swojej.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ale nie wiem czy zauważyłeœ co to za temat. Jak nie to piszę- "chipy". A poza tym widzisz... Nie na miejscu jest mówić o Azjatkach jeszcze w, ehm... w taki sposób na forum o chipach. I nie sšdzisz że wogule rozmowa, że Azjatki majš w poprzek też nie bardzo jest na miejscu, tym bardziej że nie wszyscy na tym forum majš ukończone 18 lat. Kapisz o co mi chodzi ???

Ci sami ludzie którzy nie majš 18 lat lecz, 12 czy 13 oglšdajš w tv wyginajšcš się britney czy aguilere w teledyskach o jednoznacznej wymowie. Te same nieletnie osoby (niewszystkie oczywista) czytajš bravo, popcorny i dziewczyny, w których to gazetkach nie takie tematy się porusza. A mój wpis miał wymowę czysto humorystycznš sprowokowanš (pozytywnie :D) poprzednim wpisem. I tyle. PS. Chyba wszyscy wiedzš że samice "Homo sapiens sapiens" niezależnie od rasy majš takš samš budowę narzšdów rozrodczych. - tak po szkolnemu dla tych co przyzwyczajeni do takiego przekazu. aa obczajcie sobie: http://wiadomosci.onet.pl/1237382,720,kioskart.html

Szuineg wyluzuj. Przecież ja też żartowałam. Chodzi mi o wypowiedŸ ze zboczuchami. A Dariusz Ÿle mnie zrozumiał, bo nie miałam na myœli, że Ÿle jest jak mężczyzna interesuje się płciš przeciwnš. To tyle jeœli chodzi o sprostowanie.

A o co chodzi ??

Szuineg, wysłałam ci maila z nr, nie wiem czy doszedł bo się nie odzywasz. Jak coœ to sprawdŸ pocztę. Pozdrawiam...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.