Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy miał ktoś z Was styczność z Szarakami?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Mi ostatnio przydarzyło się coś takiego: W nocy z soboty na niedzielę miałem po raz pierwszy w życiu wizję szaraków (Zeta Reticuli). Tego dnia nie czytałem nic na ten temat, ani nie myślałem o nich. Położyłem się, zamknąłem oczy i od razu zobaczyłem całe mnóstwo szaraków. Popatrzyłem w ich oczy (oni rzeczywiście nie mają emocji, w kontaktach z ludźmi odbieram emocje, a tu - nic) i pomyślałem, że jeśli chcą mnie zbadać to się zgadzam, ale pod warunkiem, że rozwiną moje zdolności parapsychiczne. Usłyszałem wysoki, modulowany dźwięk (trochę inny dla prawego i lewego ucha), a następnie poczułem trzy uderzenia energii w klatkę piersiową. Pierwsze uderzenie odebrałem jakby coś wciskało mnie w łóżko, drugie uderzenie było mocniejsze - na chwilę sparaliżowało moje ciało, trzecie było znowu słabsze. Całe to zdarzenie nie wywarło na mnie większego wrażenia, leżałem uśmiechając się w myślach. Przypomniało mi się jak byłem kiedyś u pewnego (siebie) bioenergoterapeuty i mu nie zaufałem. Facet starał się bardzo, aż zobaczyłem promień oślepiająco białej energii, który wystrzelił z jego rąk w moim kierunku. Odbiłem ten promień i trafił on z powrotem w niego. Facet odskoczył i gdy doszedł do siebie powiedział, że mi nie pomoże bo tworzę mur wokół siebie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

piękna sprawa :)

A może ktoœ miał stycznoœć z Nordykami: wysocy, jasne włosy, występujš także w srebrnych strojach?

Miałem jako 11 letnie dziecko w Krynicy Morskiej z Nordykami nad Zalewem Wiœlanym.Udawali Amerykanów i jeżdzili prerażajaco nisko zawieszonym nad ziemiš ,sportowym, pomalowanym odblaskowym srebrzystym lakierem cabrioletem na amerykańskich numerach rejestracyjnych.Gdy się zatrzymali przy trotuarze w miasteczku, otaczał ich momentalnie tłum gapiów ,a szczególnie wiecznych, zaciekawionych wszelkimi nowinami chłopców w wieku 10-19, którzy nigdy w życiu nie widzieli ani tak dziwnego niesamowitego sportovego auta ani tak dziwnych jasnowłosych "bogo-podobnych" przybyszy, którzy pojawili się nagle nieomal prosto z samych "niebios"...nawet moja matka dała się poczštkowo nabrać na tych lewych "Amerykanów" i na te dziwaczne złudzenia pozornej normalnoœci, dopiero potem, po powrocie ze mnš i ze spaceru popołudniowego szosš ,ciagnšcš się kilometrami brzegiem Zalewu Wiœlanego , do domu, szemrała coœ dziwacznego pod nosem, że w tym wszystkim jest czy też był wtedy jakiœ wielki absurd i fatamorgana...i zupełna nieokreœlona przez nic, trudna do jakiegokolwiek skwantyfikowania niedorzecznoœć.

Phi i czym sie tu chwalić. Ja ostatnio miałem bliski kontakt 3 stopnia z niebieskim, ci to dopiero nie majš emocji. Godzina 23:35 ławka pod blokiem, miałem już osłabionš energię życiowš po 7 tycholach, a tu z nienacka widze jakieœ swiatła, słyszę głosy. Obracam się patrze a tu wszyscy uciekli, musiałem im sam stawić czoła. Walka była zażarta lecz poległem. Ocknołem się w jakimœ pomieszczeniu, byłem nagi i wtedy weszli ci wysocy blondyni (teraz wiem że to Nordycy). Mieli ze sobš jakiegoœ węża który emitował silny strumień cieczy, nie miałem szans - zemdlałem ze strachu (a może to z osłabienia energii?). Do dziœ nie moge otrzšsnšc się z szoku, próbuję o tym zapomnieć, ale oni mi nie pozwalajš cišgle mi wysyłajš jakies listy i ponaglenia zapłaty (podszywajš się pod sšdy i administrację). HEEEEELLP!

ja tam trzymam szaraka w piwnicy w sloiku(konfiturka na zime)

Forum wariatów... Zajmijcie sie pisarstwem. Macie na serio wielkie talenta. Z przyjemnoœciš Panie dariuszu spotkałbym się z Panem i poodbijalibyœmy sobie energię... co Pan na to?

Czy Szaraki i Nordyci o których mówicie sš kosmitami ???

nie ale to rowne chlopy u mnie tkie po piwnicy biegaja

aha zapomnialem... naoliwcie w koncu tego dentaka

szuineg Masz talent chłopie, naprawdę - rewelacja. Jestem pod wrażeniem. Brat OK. A będziemy coœ obalać?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

oczywiœcie że to kosmici.z rok temu w nocy rano ktoœ chałasował w mojej kuchni.myœlałem sobie że to włamywacze.lerzałem włuszku cichutko udajšc że œpie.miałem przeczucie że majš coœ do mnie.po chwilicała banda wbiegła do mojego pokoju nie mogłem się ruszyć i słyszałem odgłos jakby wiertarki w mojej głowie.trwało to kilka sekund.czułem lekkie wibracje.gdy skończyli zabieg uciekli.dalej byłem sparaliżowany przez dłuższy czas i w końcu wstałem i zaczšłem krzyczeć jak opentany.w domu panowała cisza i w głowie słyszałem prace jakiegoœ urzšdzenia taki jakby zegarek.pare dni puŸniej otwożyłem oczy(nad ranem) i widziałem wokuł mojego łużka szarakanardyka i kilka innych gatunków nieznanych ludzkoœci.to urzšdzenie w moim mózgu to chyba jakiœ interfejs.oni mnie przeœladujš

wiktor Rozumiem, że czujesz się "zgwałcony". Podobno jest tak, że musiałeœ w jakiœ sposób wyrazić na to zgodę (tak twierdzš Szaraki). Oni postrzegajš człowieka jako całoœć (podœwiadomoœć, œwiadomoœć, nadœwiadomoœć). Ludzie zintegrowani też tak siebie postrzegajš. W USA tacy ludzie ("przeœladowani" przez kosmitów) sš często dodatkowo przeœladowani przez wojsko. Gdybyœ nie był sparaliżowany strachem, kosmici potraktowaliby Cię bardziej po partnersku i mógłbyœ z nimi "porozmawiać".

duzo tu zgwalconych , popapranych rzeczywistoscia szraków -gumiakow szkoda że na was trafiło

dariuss Podaj maila, to wyœlę Ci coœ naprawdę ciekawego i bardzo mocnego.

Z Szarakami akurat nie, ale jeœli ktoœ szuka demonów, problemów, chochlików, aniołów i innych, zapraszam do mnie... Wiele ludzi mówiło mi, że będe miała problemy z powodu zainteresowania okultyzmem ale to samo przyszło i nie chce odejœć _-_ (<- buŸka jakby ktoœ nie poznał). Najpierw zjawiska paranormalne potem zainteresowanie "tym" wszystkim. Zazdroszcze barier bo ja swojej jak narazie sie nie dorobiłam i żałuje bo by sie przygała... Aska Hime

jakoœ ci nie wierzę w spotkania z szarakami...może widziałeœ stado zajęcy;-D...... pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.