| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy miał ktoś z Was styczność z Szarakami? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
Mi ostatnio przydarzyło się coś takiego:
W nocy z soboty na niedzielę miałem po raz pierwszy w życiu wizję szaraków (Zeta Reticuli). Tego dnia nie czytałem nic na ten temat, ani nie myślałem o nich.
Położyłem się, zamknąłem oczy i od razu zobaczyłem całe mnóstwo szaraków. Popatrzyłem w ich oczy (oni rzeczywiście nie mają emocji, w kontaktach z ludźmi odbieram emocje, a tu - nic) i pomyślałem, że jeśli chcą mnie zbadać to się zgadzam, ale pod warunkiem, że rozwiną moje zdolności parapsychiczne.
Usłyszałem wysoki, modulowany dźwięk (trochę inny dla prawego i lewego ucha), a następnie poczułem trzy uderzenia energii w klatkę piersiową.
Pierwsze uderzenie odebrałem jakby coś wciskało mnie w łóżko, drugie uderzenie było mocniejsze - na chwilę sparaliżowało moje ciało, trzecie było znowu słabsze.
Całe to zdarzenie nie wywarło na mnie większego wrażenia, leżałem uśmiechając się w myślach.
Przypomniało mi się jak byłem kiedyś u pewnego (siebie) bioenergoterapeuty i mu nie zaufałem. Facet starał się bardzo, aż zobaczyłem promień oślepiająco białej energii, który wystrzelił z jego rąk w moim kierunku. Odbiłem ten promień i trafił on z powrotem w niego. Facet odskoczył i gdy doszedł do siebie powiedział, że mi nie pomoże bo tworzę mur wokół siebie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A może kto miał stycznoć z Nordykami: wysocy, jasne włosy, występujš także w srebrnych strojach?
|
|
|
Miałem jako 11 letnie dziecko w Krynicy Morskiej z Nordykami nad Zalewem Wilanym.Udawali Amerykanów i jeżdzili prerażajaco
nisko zawieszonym nad ziemiš ,sportowym, pomalowanym odblaskowym srebrzystym lakierem cabrioletem na amerykańskich numerach rejestracyjnych.Gdy się zatrzymali przy trotuarze w miasteczku, otaczał ich momentalnie tłum gapiów ,a szczególnie wiecznych, zaciekawionych wszelkimi nowinami chłopców w wieku 10-19, którzy nigdy w życiu nie widzieli ani tak dziwnego niesamowitego sportovego
auta ani tak dziwnych jasnowłosych "bogo-podobnych" przybyszy, którzy pojawili się nagle nieomal prosto z samych "niebios"...nawet moja matka dała się poczštkowo nabrać na tych lewych "Amerykanów" i na te dziwaczne złudzenia pozornej normalnoci, dopiero potem, po powrocie ze mnš i ze spaceru popołudniowego szosš ,ciagnšcš się kilometrami brzegiem Zalewu Wilanego , do domu, szemrała co dziwacznego pod nosem, że w tym wszystkim jest czy też był wtedy jaki wielki absurd i fatamorgana...i zupełna nieokrelona przez nic, trudna do jakiegokolwiek skwantyfikowania niedorzecznoć.
|
|
|
Phi i czym sie tu chwalić. Ja ostatnio miałem bliski kontakt 3 stopnia z niebieskim, ci to dopiero nie majš emocji. Godzina 23:35 ławka pod blokiem, miałem już osłabionš energię życiowš po 7 tycholach, a tu z nienacka widze jakie swiatła, słyszę głosy. Obracam się patrze a tu wszyscy uciekli, musiałem im sam stawić czoła. Walka była zażarta lecz poległem. Ocknołem się w jakim pomieszczeniu, byłem nagi i wtedy weszli ci wysocy blondyni (teraz wiem że to Nordycy). Mieli ze sobš jakiego węża który emitował silny strumień cieczy, nie miałem szans - zemdlałem ze strachu (a może to z osłabienia energii?). Do dzi nie moge otrzšsnšc się z szoku, próbuję o tym zapomnieć, ale oni mi nie pozwalajš cišgle mi wysyłajš jakies listy i ponaglenia zapłaty (podszywajš się pod sšdy i administrację). HEEEEELLP!
|
|
|
Forum wariatów...
Zajmijcie sie pisarstwem. Macie na serio wielkie talenta. Z przyjemnociš Panie dariuszu spotkałbym się z Panem i poodbijalibymy sobie energię... co Pan na to?
|
|
|
szuineg
Masz talent chłopie, naprawdę - rewelacja. Jestem pod wrażeniem.
Brat
OK. A będziemy co obalać?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
oczywicie że to kosmici.z rok temu w nocy rano kto chałasował w mojej kuchni.mylałem sobie że to włamywacze.lerzałem włuszku cichutko udajšc że pie.miałem przeczucie że majš co do mnie.po chwilicała banda wbiegła do mojego pokoju nie mogłem się ruszyć i słyszałem odgłos jakby wiertarki w mojej głowie.trwało to kilka sekund.czułem lekkie wibracje.gdy skończyli zabieg uciekli.dalej byłem sparaliżowany przez dłuższy czas i w końcu wstałem i zaczšłem krzyczeć jak opentany.w domu panowała cisza i w głowie słyszałem prace jakiego urzšdzenia taki jakby zegarek.pare dni puniej otwożyłem oczy(nad ranem) i widziałem wokuł mojego łużka szarakanardyka i kilka innych gatunków nieznanych ludzkoci.to urzšdzenie w moim mózgu to chyba jaki interfejs.oni mnie przeladujš
|
|
|
wiktor
Rozumiem, że czujesz się "zgwałcony". Podobno jest tak, że musiałe w jaki sposób wyrazić na to zgodę (tak twierdzš Szaraki). Oni postrzegajš człowieka jako całoć (podwiadomoć, wiadomoć, nadwiadomoć). Ludzie zintegrowani też tak siebie postrzegajš.
W USA tacy ludzie ("przeladowani" przez kosmitów) sš często dodatkowo przeladowani przez wojsko.
Gdyby nie był sparaliżowany strachem, kosmici potraktowaliby Cię bardziej po partnersku i mógłby z nimi "porozmawiać".
|
|
|
duzo tu zgwalconych , popapranych rzeczywistoscia szraków -gumiakow
szkoda że na was trafiło
|
|
|
dariuss
Podaj maila, to wylę Ci co naprawdę ciekawego i bardzo mocnego.
|
|
|
Z Szarakami akurat nie, ale jeli kto szuka demonów, problemów, chochlików, aniołów i innych, zapraszam do mnie... Wiele ludzi mówiło mi, że będe miała problemy z powodu zainteresowania okultyzmem ale to samo przyszło i nie chce odejć _-_ (<- buka jakby kto nie poznał). Najpierw zjawiska paranormalne potem zainteresowanie "tym" wszystkim. Zazdroszcze barier bo ja swojej jak narazie sie nie dorobiłam i żałuje bo by sie przygała...
Aska Hime
|
|
|
jako ci nie wierzę w spotkania z szarakami...może widziałe stado zajęcy;-D......
pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |