Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Info o magii
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Witam! Chciałbym zdobyć jakieœ info na temat róznej magii, interesuje mnie np. to czy da sie nauczyć niektórych sztuczek jak przesuwanie przedmiotów, kontrola umysłu itp. Dotšd myœlałem, że to jakaœ œciema, zwłaszcza to co pokazujš w "Nie do wiary" ale teraz gdy poczytałem niektóre artykuły to uwierzyłem w to. Dla mnie to jest bajer i fajnie byłoby pobawić się w Boga, więc jak macie coœ ciekawego to wrzucajcie mi na maila. Z góry dzięki.

Najlepiej zaczšć od Hokus-pokus, a jak chcesz naprawde zabłysnšć to musisz opanować "stoliczku nakryj się". Potem wyjazd do afryki i będziesz bogiem (dopuki twój stoliczek się będzie nakrywał żarłem). Ja uwierzyłem gdy zobaczyłem faceta z drugim który miał 20cm wzrostu i siedział mu na ramieniu. Razem byli w afryce i ten mały, który wtedy był jeszcze duży, zagadał do jakiegoœ szamana że jest dupa nie czarownik, no i teraz jest mały. Więc uwaga na czary (no i czarowników z afryki).

Pobawić się w Boga? Nie sšdze by przesuwanie przedmiotów leżało w rękach Boga. On ma poważniejsze zajęcia i wiesz, ty również zajmij się czymœ bardziej kreatywnym. A jak chcesz magii to zalecam np. Harrego Pottera. Możesz także kupić sobie różdżke.

Da się nauczyć, proponuje hermetyzm jednak niech nie jest to droga prosta, zresztš nigdy nie była, ale moim zdanie jedna z łatwiejszych i szybszych.

A jest coœ do poczytania na ten temat w necie?bo nie znalazłem żadnej ksišżki na temat hermetyzmu.

http://www.franzbardon.pl/hermetyzm.php mistrzu google --> hermetyzm :D nara
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.