| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP - film - 51min. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Wspanialy film. Pierwszy na temat HAARP-a, ktory udalo mi sie zobaczyc.
Trzeba miec zainstalowany RealPlayer i klinac na "Real Video metafile".
http://www.indybay.org/news/2005/06/1745064.php
|
|
|
jest jest
i to zajebisty
demaskuje ludzi pracujacych przy haarp, pełna kompromitacja specjalisty od haarp'a
\...nic dodac nic ujac
jeszcze bardziej uwiadamia i przeraża siłš faktów i konsekwencji
jednoczenie ujawnia dla wielu niewiadomych wszechobecnej energii z której wszystko sie składa ...
dzięki Gosia
|
|
|
Dziwie się ze taki spec od harpa jak goka nie oglšdała tego filmu wczeniej. Widziałem go już z rok temu. No chyba że to inny ale wštpie bo rozmiar, format i czas trwania jest ten sam (dlatego nie scišgałem nawet).
|
|
|
Kontrola fal mózgowych jest, kontrola pogody jest, hmmm ale nie ma nic o psuciu spłuczek :D .
|
|
|
szuineg ten film zostal wstawiony na strone w czerwcu tego roku !!!
Wszystkiego musze szukac sama, wiec zajmuje mi to czas. Jestem w temacie HAARP-a dopiero od roku.
Caly czas wiedzialam, ze ktos sie zneca nade mna i pokazuje mi rozne cuda, ale nie wiedzialam, kto.
Wreszcie wpadlam na ta jedyna tego typu bron na swiecie !!!!
|
|
|
Bravo !!!!
Brawo !!!
Bardzo dobry film. Dzieki Gosiu za te wszystkie informacje. Przykro mi jest niezmiernie, ze tak malo osb traktuje ten temat na serio. Popieram Cie i prosze abys nie ustawala w demaskowaniu tego. Prosimy o wiecej informacji.
Ciao
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
sš gosiu jeszcze inne ródła w internecie, nie tylko "www". Sa programy typu edonkey, kazza itp. Tam można czasem znazeć ciekawe filmy, mam np. taki o życiu i wynalazkach N. Tesli. Wystarczy wiedzieć czego się szuka i się znajdzie.
|
|
|
macie może naisy do tego filmu ? niedosyć że słabo znam angielski to jeszcze cicho mówiom.... : z góry thx
|
|
|
trza sie uczyc :)
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
To jest bardzo smutne, ze Polacy maja sie wszystkiego uczyc, zeby zglebic jakas wiedze. Teraz ten Narod zrobil sie bardzo dziwny. Wiekszosc udaje, ze cos wie i rozumie, a juz w zadnym wypadku nie powie drugiemu. Nawet jezeli wiadomosc dotyczy ogolnego bezpieczenstwa.
Przekazalam ten film na strone "Lepszy Swiat". Prosilam, zeby go zamiescili na swojej stronie. Wtedy daja polski opis filmu.
Odpowiedzi nie dostalam zadnej.
|
|
|
Nie chodzi o to żeby czego momu nie mówić. Ale jak kto jest leniwy i polega na innych to daleko nie zajdzie. Kto kto się stara cały czas na udoskonalanie i poszerzenie wiedzy nie może tracić czasu żeby komu jeszcze wszystko podawać na tacy. Ja bardzo chętnie wskazuje ródła z których czerpie wiedzę, ale nie można przesadzać. Taki przykład, wielu chciałoby być mega hackerami i móc się włšmywać do innych komputerów, lecz większoć z nich chciałaby aby to działało jak w grze: podaje sobie namiary na kompa a program robi reszte, tak nie jest, żeby się czego dowiedzieć trzeba ić po koleji odpowiednim dla siebie tempem.
|
|
|
no nie wiem...ja tam sie anglika ucze pol roku i wszystko rozumiem...
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |