| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kiedy sa w wylotowie te kregi zbozowe?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
Mam male pytanko kiedy sa w wylotowie te zjawiska kregow zbozowych oczywisie w tym roku??
|
|
|
Nie mam pojęcia, jak spotkasz jakiego ufoka to go zapytaj :D
|
|
|
W tym lecie przetarg na kręgi wykonane przez UFO wygrała pipidówa o nazwie Młyny
|
|
|
Haha hehe hihi :) Kto tu się naczytał Faktów i naoglšdał Nie do Wiary!
|
|
|
zara bedom
psed wojnom byli
to i tera bedom
no
albo moze słonecko :)
|
|
|
eee tam bedom;)
tera jest taka tradycja...narodzila sie w Wylatowie...ze jak ufoki zrobiom nam kręgi znowu i poniszczom zboże rolnikom...to muszom nam za to oddac swoje statki kosmiczne...w ramach extradycji...;)
|
|
|
juz je z kumplem jedziemy robic. Ogladajcie newsy za ok 2 dni:)
|
|
|
Haqhi
A Ty kto jeste?
Zeta, czy jaki inny?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Samo życie. Słyszałem ostatnio, że zaczęły w Wylatowie deski z płotów ginšć. Komu zaršbali też linkę od prania. Ekipa się zbiera, jak będzie cieplej kręgi na pewno się pojawiš, bo teraz to im mogš dupska przymarznšć.....
|
|
|
2005 rok - Wielka Brytania
Brytyjczycy radzili nam kiedy, aby w ogóle machać rękš na "koła w zbożu", które można zrobić po prostu idealnie w dowolnej wielkoci wykorzystujšc sznurek i prosty patyk. Tak naprawdę wiele pokazujš cieżki, które jest trudno proporcjonalnie "wykonać" i fałszerze piktogramów ratujš się robišc "łuki", bo wiadomo że proste linie natychmiast pozwalajš na identyfikację fałszerstwa.
I włanie "te łuki" w przypadku kilku polskich tegorocznych piktogramów po prostu "cinajš z nóg". Nierówne, nieproporcjonalne, przypadkowe.
Słowo "prymityw" nie oddaje w pełni tego, co pokazały zdjęcia lotnicze.
Dla porównania - pole z piktogramami w miejscowoci Młyny
Niepokojšce jest to, że tegoroczne polskie piktogramy w przytłaczajšcej większoci to najprostsze "koła połšczone łukami", bez proporcji, bez ładu i składu, groch z kapustš, po prostu obezwładniajšce włanie ubóstwem kształtu.
ródło: www.nautilus.org.pl
[%sig%] |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |