| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| :) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
|
PODOBNO NAPRAWDE TE ZAKLĘCIA DZIAŁAJĽ! SAMA DZI JEDNO Z NICH WYPRÓBUJE!
[%sig%]
|
|
|
Heh :) Ale uwaga!
Przed użyciem zapoznaj się z ulotkš, bšd skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutš <to tyż ja :)>
|
|
|
tak juz zapisalem, w ramke i na sciane... Dziekuje za troske :)
Ide szukac ksiazki :P
[%sig%]
|
|
|
Szukaj szukaj :P Ja też szukam (na strychu), ale wiadomoci, które moga mi się po wakacjach do szkoły przydać. :P
|
|
|
A co moze CI sie przydac? ;] to i ja poszuakm bo i mnie nie ominie chyba szwedanie po strychu :P
Ehh i jaki Jacku? Jacus jestem milo mi :P
[%sig%]
|
|
|
:) Szukam czego o samochodach, komputerach, ekonomii, gospodarce. :P
Ja jestem... Gothica :P
|
|
|
Wohoho... w tym wypadku moge tylko zyczyc szczescia :D
[%sig%]
|
|
|
Ale za to ile "maneli" znalazłam :P I standardowo jak po każdym przeszukiwanie struchy... znów wracajš do mnie do pokoju :P Nawet nie wiedziałam ile mam starych sprzętów od komputera :P Torebki mojej mamy, moje stare sukienki za czasów tańców towarzyskich, ksišżki do szkoły sprzed 20 lat (mojej siostry :P) i wiele wiele innych :P
|
|
|
"sprzed 20 lat (mojej siostry :P)"
uwazaj bo CI uwierze, nie wstydz sie swojego wieku i przyznaj sie jakich to czarow na mlodosc uzywasz :p
[%sig%]
|
|
|
Poważnie... mam mniej niż 20 lat. :P Jestem redniš córkš moich rodziców.
|
|
|
Hehe... :D Wiesz... nie wiem jak Ty, ale ja w końcu spadnę ze schodów latajšc góra-dół. :P
|
|
|
Heh... ja zaczynam watpic ale mama powiedziala ze mi poszuka jak wroci :D
A teraz zaczne szukac w troche bezpieczniejszy sposob - internet :D
[%sig%]
|
|
|
Tylko pamietaj iz w internecie takze sa roznie niebezpieczenstwa "nigdynie wiesz kto jest po drugiej stronie" :P :P :P
[%sig%]
|
|
|
Taaa....... Nigdy nie wiem kto jest po drugiej stronie kabla. :P
Mój przyjaciel włanie się "dziwi" jak się okazało, że pamiętam numer jego tablicy rejestracyjnej :P A samochód widziałam raz. :P Tylko dlaczego nigdy nie moge zapamietać dat z historii? :P
|
|
|
Zawsze mozna przez kabel wyslac cialo astralne XD
Ahh to dla tego ze te daty sie i takj nie przydadza a taki kolega to zawsze podwiezc moze :P
[%sig%]
|
|
|
No masz rację. :D Jak znajdziesz co ciekawego w neciku to napisz do mnie na adres e-mail. :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |