Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czytajcie i oceńcie:-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35

Tragiczny finał wypędzania diabła z zakonnicy PAP 19:35 Młoda zakonnica, z której wypędzano diabła w prawosławnym klasztorze we wschodniej Rumunii, nie przeżyła egzorcyzmów - poinformowała agencja Mediafax. W klasztorze œw. Trójcy w miejscowoœci Tanacu "opętanš" przywišzano do drewnianego krzyża i zakneblowano ręcznikiem. Po trzech dniach na krzyżu, bez jedzenia i picia, 23-letnia zakonnica zmarła. Była opętana przez złe duchy. Modliłyœmy się za niš. Z duchowego punktu widzenia postšpiłyœmy prawidłowo - uważa jedna z zakonnic, uczestniczšcych w egzorcyzmach. Sprawę œmierci zakonnicy bada zwierzchnictwo rumuńskiego Koœcioła prawosławnego i policja. (sm) Sorki ale musiałem Wam to przedstawić. Pewno już ktoœ z Was to czytał, ale chce poznać Wasze opinie. Moja: ZACOFANIE, GŁUPOTA, PRYMITYWIZM

mnie masz zawsze. Zreszta wiesz:-) no fakt baba i baba sobie pogadaja:-)

Ale facet też potrzebny :) Bez niego ani rusz :)

by gotował, prał sprzštał itp:-)

No... nie mówię, że nie przydałaby się taka pomoc :) Zawsze to łšczy parę :)

ja to wszystko niestety umiem:-( liczne wyjazdy mnie do tego zmusily bym sie nauczyl

Niestety?! Toż to cud istny! Żeby mężczyzna miał takie umiejętnioœci! Jesteœ obiektem mojego podziwu, Haghi!

a teraz po 24 lipca znowu jade na 3 tyg:-( Arwena:"Jesteœ obiektem mojego podziwu, Haghi!"-to na serio?:-)

To chyba już wiesz ;)

nio, wiem

Czemu Ty i jonson macie to samo: (82.160.97.---)??? Właœnie zastanawiem się, co to jest. To nie jest czasem modem, czy coœ co łšczy komputer z Internetem?

Arwenko-to poprostu jest IP Komputera:)))Dla każdego inne. Ale to samo (wyłšczajšć Neostrade)dla jednego i tego samego kompa.:)) Może to rozdwojenie to dr,Jackel i Mr Hyde hihihi. [%sig%]

Arwenko ja i jonson jestesmy w sieci airnwt. Roznimy sie koncowkami ip. w neo jest ip dynamiczne. Laczysz sie i masz inne ip sieciowe. ja mam strale:-) jesli popelnilem blad to sorki:-)

Nio i teraz już rozumiem :)

No kurze nóżki ARWENKO to Forum działa(hihi) Znowu zrozumienie.ups :x <lol> Przepraszam to znowu nie ja podpisany:> [%sig%]

Rozumiem Cię... I podzielam głębokie zaangażowanie, ale przetłumacz Twojš zakodowanš myœl na język polski :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.