Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
magiaaa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

mimo młodego wieku ucze sie magii od 8 lat znam wiele zaklec i dalej ja praktykuje mam zamiar zostać największym magiem na ziemi- w historii ale ze by to było jawne potrzebuje drugiego mistrza może ktoœ by chciał?? Lecz musi byc to prawdziwy mag i zarazem człiowiek lub inna postać aby wiedział co robi i miał moc jak juz mowilem znam wierle zaklec i sekretów i nadal sie ucze u mojego mistrza może miałby ktos jakies zaklecia na zbyciu ( wezme lub zamienie (na pewno odpowiem)) PROSZE ODPOWIADAĆ!!!

Wyslij mi wszystko co umiesz na poczte poczta to Anemuron@wp.pl wyœlij mni prosze zaklęcia miłosne i klštwy czary ofensywne jak możesz jak to zrobić żeby z nich korzystać i jak ćwiczyć codziennie swój poziom magiczny (nie z gier) plss interesuje się tym a nic nie moge znaleœć w interku na teman tego!!prosze żebyœ nie robił ze mnie Dziecka które sę z ciebie jaja robi pls wyœlij

ja chcem

max ostrzegam cie jeœli jesteœ wyznania katolickiego to wiec że Bóg używania magi zabrania

Wiemy to Ja jestem pewny swojego wyboru!!

Witam! Mam naprawde wielkš proœbę, chodzi mi o chłopaka- głównie o to aby zatęsknił za mnš i odezwał się ,nie mamy ze sobš kontaktu a ja odchodze od zmysłów , będe Ci szczerze wdzięczna za rade.Bardzo prosze!! Mój email- madzia655@interia.pl [%sig%]

Max K-u-r-w-a napisz mi jakiœ czar na poczte najlepiej z Czarnej Magi na osobę i czar np. że druga osoba się zakochuje w tobie!!! Moja poczta to Anemuron@wp.pl

Buhahaha a ja mam nadprzyrodzonš moc robienia sobie wała z takich ludzi jak ty maxiu. Żałosne. WeŸ bo padne i nie wstane. [%sig%]

Lepiej nie padaj, bo szkoda by było. :P

A ile Ty masz lat, Max?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.