| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| tajemnicza siła ,działanie boga,czy czary | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
gdy mój przyjaciel się zwierzał wyznał mi tajemniczš żecz.otuż pływal w basenie pod wodš przez bardzo długi okres czasu nie oddychajšc.stwierdził że bug się do tego przyczynił.to nie wszystko.gdy wrócił do domu i sprubował wykożystać nadprzyrodzonš siłę to mu się udało.spojżał w duł i okazało się że leciał jak ptak.
to samo przydarzyło się jego bratu i reszcie rodzeństwa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0
|
|
|
i tak powinnimy pisać posty.Nie pisz że byłe naiwny bo to było tylko twoje zdanie...mozesz go zmienić albo nie...to twój wybór....bardzo wiele osób tu pisze mšdrze i do rzeczy...i w ich dowodach i argumentach jest wiele logicznych rozwišzań.Uważam, ze teraz gdyby jaki naukowiec przejrzał te posty byłby troszke zmieszany takim wietnymi argumentami.Żałowałby że sam takich nie wymylił...
[%sig%]
|
|
|
Szuineg... Myl sobie co chcesz, ale ja na siłę nikogmu zdania zmieniać nie będę bo to jest INDYWIDUALNA sprawa. Ani nie życzę sobie, żeby ktos się wciskał w moje zycie! Ja swoich poglšdów łatwo nie zmieniam i od nich nie odejdę. Przeszkadza Ci to? To pogadaj sobie z kim innym na ten temat. Może kogo tak "zmanipulujesz" czy co tam zrobisz, że zmieni zdanie. Ale takie numery nie przejda ze mnš.
|
|
|
Chory temat i chore wypowiedzi.
Pozdrawiam i życzę zdrowia(psychicznego).
ps. Temat powinien brzmieć: "Czy takie opowiadanko się wam podoba ?"
Odpowiadam: nie, bo iloć błędów uniemożliwia przeczytanie.
kepułg to kupił ! hehe.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |