| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Chupakabra zabijają już ludzi!!! Przykre | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69 |
|
http://info.onet.pl/1114543,12,1,0,120,686,item.html
Brazylia: Ataki nietoperzy - wampirów
Ataki nietoperzy - wampirów w brazylijskim stanie Para, położonym w odległoci 2.400 km na północny wschód od Rio de Janeiro, spowodowały już 11 ofiar miertelnych - podały miejscowe władze.
Ostatniš ofiarš jest 11 letni chłopiec, który zmarł na przenoszonš przez te zwierzęta wciekliznę.
W szpitalu przebywajš dwie dalsze ofiary ukšszeń nietoperzy: 25-letni mężczyzna i 50-letnia kobieta.
Stan Para położony jest w rejonie dorzecza Amazonki. Większoć jego terytorium pokrywa dżungla.
Nietoperze - wampiry zazwyczaj atakujš bydło, wysysajšc krew zwierzšt. Pierwsze przypadki ukšszeń ludzi zanotowano 16 maja.
Od tego czasu władze rozpoczęły akcję szczepień ludzi a także psów, kotów i bydła przeciwko wcieklinie. Zaczęto też odławiać nietoperze przy pomocy specjalnych siatek.
|
|
|
No wlasnie, chyba masz Darku racje. To sa mlode i bardzo z siebie zadowolone chupacabry.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Monika wywiadcz mi przysługę i zmień sobie opis ok? Raz że nikto go nie jaży to dwa wszyscy się z niego lejš. I bez urazy. Nie rozumiem przesłania jakie z sobš niesie.
[%sig%]
|
|
|
wyckret
Nikt nie rozumie przesłania dopisku Moniki (nawet ona sama) z prostej przyczyny - on nic ze sobš nie niesie. Przycinięta powiedziała, że nie wie jak go zmienić.
A może niesie wielkie przesłanie pt. "bleeee".
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
tylko powiedzcie mi geniusze jak? nie obrażam się bo to jest bezsensu...tylko na to xczekacie...a jak to opisalicie "lanie się z mojego opisu" to jest po prostu lanie się z głupoty...bo jak napisalicie nikt nie zna przesłania tego opisu...a więc powiedzcie mi geniusze jak mam zmienić opis to będę wdzięczna:)papa
|
|
|
Więc tak: Klikasz na swój profil następnie na edytuj profil i bedzie taka gustowna tabelka a w niej twój niezrozumiały dla mnie txt. Wpisujesz tam co np: kocham wyckreta i po sprawie. Trudne nie?
[%sig%]
|
|
|
TO SĽ GŁUPSTWA! NIE MA CHUPACHABRR KTÓRE ZABIJAJĽ LUDZI! NA TEJ STRONIE NIE TYLKO KŁAMIECIE< ALE I PISZECIE WŁASNE BZDURY> Chupachabra żyje w Peurto Rico i żywi się kozami i innymi zwierzętami.
Piszcie Prawdę, fakty i przypuszczenia, a nie kłamstwa!
KAJSKATE
|
|
|
A na jakiej podstawie to okrelasz? Kontaktujesz się Z "chupš"? Widziałe jakiego? Pochwal sie!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |