Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Re: mój przyjaciel (nadprzyrodzona sila w jego rękach?)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

gdy mój przyjaciel się zwierzał wyznał mi tajemniczš żecz.otuż pływal w basenie pod wodš przez bardzo długi okres czasu nie oddychajšc.stwierdził że bug się do tego przyczynił.to nie wszystko.gdy wrócił do domu i sprubował wykożystać nadprzyrodzonš siłę to mu się udało.spojżał w duł i okazało się że leciał jak ptak. to samo przydarzyło się jego bratowi i reszcie rodzeństwa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

powiedz mu zeby przestal palic blanty bo sie kiedys utopi [%sig%]

fajna bajka!

oj te grzybki:-)

Podobne postrzeganie towarzyszy zazywaniu LSD. Zalezy z ktorego punktu widzenia sie patrzy, ale dla niego byl to lot, dla nas tylko stojacy czlowiek, ktory sobie to wyobrazil. Jednak nasza wyobraznia jest oczami na swiat. Z kolei moja wiara, to co czynil Jezus Chrystus nie odrzuca mozliwosci posiadania takich zdolnosci. Wiem, ze sam mozg nie jest przez nas calkowicie wykorzystany, a co dopiero duch, ktory ma dar WIARY, MILOSCI, NADZIEI i WOLI. Poza tym, Jezus wyraznie powiedzial, ze po nim beda ludzi, ktorzy czynic beda wieksze rzeczy niz on i bedzie ich wiecej.

Nalezalo by jeszcze podreslic, bo czlowiek jest taki, ze widzi tylko jedna strone medalu. Nie pokrywam wiary w dany przypadek, ale w ogol zachodzacych mozliwosci we wszechswiecie - zrozumnie, a nie rozumcie te slowa!

do ---- (---.autocom.pl),Haghi i innych któży mi nie wierzš. MÓJ PRZYJACIEL NIGDY MNIE NIE OKŁAMAŁ,NIE PALIŁ I NIE ĆPAŁ,POZA TYM JEST BARDZO POBOŻNY I NIE ZDZIWIŁ BYM SIĘ GDYBY BÓG MU POMÓGŁ

NIE ŻYCZE SOBIE ZDAŃ W KTÓRYCH OBRAŻACIE MOJEGO PRZYJACIELA

wiki ja wierze w wiele rzeczy ale nie w NIEDORZECZNOSCI!!!!!:-)

Oczywiscie ze bug sie do tego przyczynil. Na drugi raz niech zalatwi sobie jakiegos patcha albo uaktualnienie. ;)

Przede wszystkim patcha na błšd orotograficzny w nazwie zajmowanego przez nie go stanowiska ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.