Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Lolek do kwadratu do PEDAŁ !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Kto też tak sšdzi niech się wpisze !!!

Raczej robisz tu kolejny brudel panie czyscicielu

Loluœ, odpisz mi pliiiiis w moim poscie/notce/tamacie czy jak to się tam zwie! :)

hahahaha ale jaja

Ludzie ile Wy macie lat?? Same dzieci na to forum wchodzš czy co? ZnadŸcie sobie jakieœ forum dla fanów teletubisiów. Przestańcie się wyzywać, albo przynajmniej róbcie to gdzie indziej no bšdŸmy poważnymi ludŸmi.

lolek daj mi bolek mi tu mi arjadna w krótkiej zawija zmoczyło mi ryja a radjo gra trzęsie się ekipa wszyscy podjarani a szef komendy ryczy na bani ksišdz molestuje obok mnie ..sarnę wszystkich spowiada to ziarno marne kiwam juz siudme wino winy mojej nie ma w nim a siwy dym ...a siwy dym kręci się kręci się kręci się ref.:lolek daj mi ten bolek na ! daj mnie ten ...ojea wyszyk na przyszczyk daj mnie ten zaszczyk ..ojeah

Czemu w wielu przypadkach debili porównuje sie do pedałów? Co oni majš z nimi wspólnego? [%sig%]

Stara zasada jak chcesz kogoœ obrazić to mówisz na niego.........Pedał tylko problem będzie jak on naprawde będzie pedałem to będzie dla niego komplement:-) To była tylko taka moja mała dygresja.Pozdrawiam

dariuss o ja jebe twoja piosenka mnie rozjebala doslownie zajebalem psykiem w biurko ze smiechu eheheheeh wiecej weicej tego :DD:D:

Głupia zasada żeby wytykać komuœ jakieœ wady których nie ma. Nie leiej piętnowc jakieœ które ma? [%sig%]

"Lolek do kwadratu do PEDAŁ !!!" "Kto też tak sšdzi niech się wpisze !!!" Loluœ się wpisał, to oznacza jedno.......... też tak sšdzi ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.