Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Głąbom dziękujemy!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYŒLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ COŒ REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD! Jak można zaœmiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić doœwiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!

Eddi ja sie wlasnie chce dowiedziec:-)

tiaaaaa ja chętnie też się dowiem...chociaż nie..ja już wiem!!hehe! ta moja bystroœć [%sig%]

:-)

oj! jakies rozkochane 15 -latki tu widze!...... :)

---- a ty to ile masz?

32 lata skoncze w lipcu

aka

Ja nie napisze ile mam lat:P,bo itak mi nikt nie uwierzy przecież ludzie tak długo nie żyjš a wtedy trzaby było mnie zastrzelić żebym się dłużej nie męczył:D:D:D:;-) [%sig%]

a ja wiem a ja wiem a ja wiem:-) ale Eddi nie powiem:)

Haghi-:P:P:P:D:D:D:D: [%sig%]

OOOOO!!! Cóż ja tu widzę! Nie ma mnie kilkanaœcie godzina, a tu TAKIE rzeczy :) No, jeżeli więc każdy się domyœla, to po co zbędne słowa :) Jutro napiszę dokładnie o co biega, bo muszę posprzštać chałupę... Cóż za rodzinka mi się trafiła :)`

Arwenko-nio rodziny się nie wybiera :(( [%sig%]

Wiem, Eddi :) Kocham ich wszystkich, ale mogliby mnie i mamie pomagać. Szowiniœci! Ja ich jeszcze wychowam! Nio, nie ważne :) Więc: ludzie, luzik! Jest wszystko ok :) Najważniejsze, że jestem happy :) Mam tylko zastrzeżenie do ----- :/ Chłopie/kobito <bo nie wiem :P> Ty nic nie czułeœ/aœ w tym wieku?... 15 lat-wiek jak każdy inny. Jakbyœ był/a w tym otoczeniu, co ja tez byœ tak postępował/a. :) Bo nie doceniejš mnie osdoby, które właœnie majš 15 lat, to ja ich olewam. Dla nich jestem niegroŸnš kujonkš, co mnie ostro wnerwia. A tu? Jest inaczej :)

Dlatego Wam dziękuję, mimo że pewnie i ja Was wnerwiam :)

Kogo wnerwiasz tego wnerwiasz, ale janp sie ciesze ze jestes z nami:-)

No właœnie -Kogo wnerwia? A kto Jš podszczypuje przez neta? I na kogo ONA się wnerwia? :D:D: [%sig%]

Edziu, ja właœnie myœlałam, że to Ciebie wnerwiam, no ale skoro nie, to gites :) Podszczypywać, mnie nikt nie podszczypuje... Co za pomysł? :) najwyżej... nawišzuje kontakt ;) Ja się wnerwiam... A tam, teraz w sumie tylko na przeznaczenie :(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.