Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Twórczość Kinga
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

jak w temacie. Kto czytał niech się wypowie. Dla fanów wampirów polecam "Miasteczko Salem", dwa œwiaty "Talizman" i "Czarny dom". Dla mnie the best jest "Lœnienie"- to o nawiedzonym domu. Obecnie czytam "Mrocznš Wieże". Jestem przy V tomie. 3majcie sie

Lsnienie to mistrzostwo. Aha to nie bylo o domu tylko o hotelu :P. Misery tez b dobre. Czytalem jeszcze Cujo ale nie za ciekawe jak dla mnie.

polecam "łowca snów" i "cmętaż zwieżšt" (bledy sa zamierzone ;p) ps i tak wole mastertona od kinga

Polecam Petera Strauba, zwlaszcza" Niesamowita opowieœc"...... To jest rewelacja.... Uwaga, u Strauba pierwsze 50 stron jest nudne.....:) King kiedyœ pisal œwietne powieœci, ale teraz jakby sie wypalił..... Ale naprawde hardcorowe kawałki pisze Clive Barker.....To bije na głowe WSZYSTKICH autorów grozy. Pozdrawiam..... Ps. Ocena baaaaaaardzo subiektywna :):):)

"Aha to nie bylo o domu tylko o hotelu"- wiem, wylapalem ten blad po dodaniu posta:-) ale dzieki. Czytał ktoœ z was "TAlizman" i "CZarny dom"? S.Kinga i P.Strauba??? revelacya

King owszem, niezly gosciu, ale jak dla mnie duze znaczenie ma tez Edgar Allan Poe. It's clasic..:o)

Podobno traci wzrok i przestaje pisac... szkoda!!!!

Obiło mi sie o uszy ze Pan Poe ma problemy ze wzrokim:-(

Hmmm...jak juz to moze raczej mial.... Edgar Allan Poe 1809 - 1849 :oP

e no ale gafa:-) piszac tego posta myslalem o Poe:-) yyyyyyyyyyy ale dalem ciala hehe
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.