| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dzwieki, wibracje, melodie medytacyjne. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
Temat poswiecony zapisywaniu dzwiekom, wibracjom i melodia wraz z nazwami ich wykonawcow i tytulami. Niektorzy z nas doswiadczyli medytacji, niektorym pomaga przy tym muzyka, wprawadzajac nas w ten blogi stan swiadomosci swego "ja".
Proponuje (co mozna znalezc w necie na eMule'u):
- Oliver Shanti - wszystkie jego albumu,
- Schiller - niektore kawalki (album Live: np. utworki Middle Earth, The Smile),
- Era.
|
|
|
Według mnie słuchanie muzy przy medytacji jest błędem. ponieważ gdy medytujemy staramy się nie myleć o NICZYM. Trudne ale do zrobienia. A muzyka przeszkadza bo o niej mylmy.
[%sig%]
|
|
|
Metallica
Vader
Cradle of filth
Sepultura
Slipknot
Iron Maiden
Slayer
Rammstein
itp
|
|
|
Elo mam pytanie bardzo poważne czy znacie ogos kto jest nauczć mnie medytowac dobrze . Ale w taki sposób ż eta osoba bedzie wiedziec czy robie to dobrze czy robie to żle:)
Pozdrawiam
|
|
|
Horus-medytacja ,powinna być raczej zwana [wyłšczeniem jażni],nie jest [to] proste ,ale do nauczenia.Medytacja -ta o której mówię ,-to umiejętnoc wyłšczenia się swojš wiadomociš ,a przynajmniej staranie się [wrzucić] pracę umysłu na [bieg jałowy],-po uzyskaniu takiego stanu,-w naszym umysle następuje [jakby] kasacja napięć ]wczeniejszš pracš ,rozmylaniem,-następuje wypoczynek naszej jażni ,naszej woli....Wówczas w naszej jażni- otwiera sie to co zwykle jest zapomniane [zablokowane] sprawami cywilizacyjnymi,czasem otwiera sie postrzeganie pozazmysłowe ,to które mielismy jako dzieci a o którym wtedy nie wiedzielismy że utracimy i nawet dzi nie wiemy co utracilismy.
Medytacia -to [ukłon] w stronę nadwiadomoci,którš każdy w swym jestestwie [nosi]
pozdrówka i sorki za ort.
|
|
|
dla MNIE ODNOSZĽCA SIĘ DO PRZYSZŁOCI, TERAŻNIEJSZOCI I PRZESZŁOCI WARSZAWY - ENIGMA
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |