| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zrobią z nas cyborgów | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
|
Słyszelicie o pomyle żeby w pryszłosci każdy miał wstrzepiony pod skóre chip, który ma zastšpić dowód osobisty i kartę kredytowš? rękš sie przejeddzie po skanerze w sklepie zamiast płacić kartš. Koszt produkcji nie będzie duży i może wynieć ok. 1 centa przy masowej produkcji. Kto nie będzie tego chciał nic nie kupi.Chyba że wszystkich zmuszš. Krajom mniej cywilizowanym to chyba nie grozi bo nie ma takiej techniki. Pootrzeba do tego sieci terminali.
Co o tym mylicie? Mnie już nic nie zdziwi. Rok 1984 może się stać rzeczywistociš. kto czytał ten wie.
|
|
|
Wyczulam w ostatnim roku juz wiele razy, ze gdybym popelnila samobojstwo, to byloby HAARP-owi na reke. Tak strasznie mnie meczyli, ze ktos inny moze by sie juz zalamal. Mnie trzymala w ryzach chec rozmawiania z ludzmi na temat HAARP-a. Pragnelam przekazac ludziom wszystko co wiem na ten temat. Jak do tej pory przetrwalam te straszne tortury i trwam dalej.
Ja nikomu nie pomagam. Ja przekazuje wiadomosci. Kto chce ten wierzy.
|
|
|
Wiesz Gosiu, sš ludzie którzy byli dręczeni tak jak ty a nawet gorzej ale kiedy brali odpowiednie leki to wszystko było w porzšdku. To dopiero zagadka, prawda? Ten HAARP to dopiero cwany żeby wyłšczać się tylko wtedy kiedy człowiek wemie tabletkę, ech... ;)
|
|
|
Tak HAARP jest w stanie wylaczyc sie wtedy kiedy wezmiesz tabletke !!!
HAARP widzi i slyszy osobe przez siebie wybrana. Operator widzi, czy bierzesz tabletki.
Jak tylko przestaniesz brac, to "choroba" sie nawraca.
Nie zawsze jednak tak jest. Ludzie, ktorzy twierdza, ze ktos ingeruje w ich cialo i mozg i ze jest to jakiejs wysokiej klasy elektronika, sa szykanowani mimo brania lekow.
Wlasnie Ci ludzie wskazuja na prawdziwa przyczyne wszelkich niedomagan. Szukaja prawdy i ja znajduja. Powiadamiaja o tym innych ludzi. Tak jak robie to ja.
Czytalam wiele relacji na ten temat. Wszyscy ci ludzie starali sie o wydostanie siebie z tej matni. Ja nie staram sie o siebie. To nic nie da. Wiem, ze jest to niemozliwe. Ja poswiecam czas na informowanie ludzi, ze istnieje bron HAARP, ktorej jednym z programow jest kontrola ludzi. Populacji na Ziemi rowniez.
Poczytaj sobie ksiazke pt. "Kontrola Umyslu", ktora mozesz kupic na stronie :
http://wysylkowa.pl/ks228415.html
Mozesz tez poczytac roznych ludzi na polskiej stronie o kontroli umyslu :
http://www.niniwa2.cad.pl/koski.htm
|
|
|
Gratuluję! Piszšc to przyznała się że masz po prostu schizofrenię! :)
Gosiu, to nie HAARP się wyłšcza tylko choroba jest powstrzymywana przez leki. Ci którzy "sš szykanowani" mimo leków to ten niewielki odsetek na który leki nie działajš - bo niestety farmakologia nie jest doskonała.
Obejrzyj sobie "Piękny umysł" - tam masz taki sam mechanizm jak twój. A może twierdzisz że Nash też był pod wpływem HAARP? A może twierdzisz że każdy schizofrenik jest tak naprawdę pod wpływem HAARP? Jak odróżnisz HAARP od schizofrenii skoro obie te rzeczy majš TAKIE SAME objawy???
|
|
|
A co Ty wiesz na temat takich samych objawow ???
Schizofrenia nie wyrywa ludziom bezbolesnie zebow !!!!
|
|
|
<podalem na glebe i tarzam sie ze smiechu>
ej popros ich zeby mi wyleczyli zapolombowali bezbolesnie wszystkie zeby bo boje sie dentysty brr...
|
|
|
Cyborg ? eee cyborg = pol czlowiek pol maszyna a nie czlowiek z chipem w ciele. Abys stal sie cyborgiem bys musial miec tak : oczy elektroniczne wyglad naturalny i np serce nienaturalne + mozg ktory jest dyskiem twardym :PP innymi slowy wsadz sobie w tylnia czesc ciala Dysk twardy, cd-roma i glosniki a bedziesz cyborg :D
[%sig%]
|
|
|
Goka, daj mi namiary na ten HAARP, skoro leczš bezbolenie zęby to nie mogš być cacy li. Akurat mam kilka do wyleczenia. :)
A tak poważniej - majšc schizo mogła sobie to wszystko wmówić. Niech zgadnę - żaden dentysta nie potwierdzi twojej historyjki o zębie, prawda?
|
|
|
To nie jest powod do zartow. Wlasnie facetowi z ktorym pisze codziennie tez bezbolesnie usuneli przedni zdrowy zab. Wszystkie zeby ma zdrowe tak jak ja mialam. Tez mu wylecial na podloge.
Ja duzo do niego pisalam o HAARP-ie, ale on to traktowal pi razy oko. Teraz jest wstrzasniety.
|
|
|
Ooo... To jest wietne! ŻĽDAMY WPROWADZENIA TECHNOLOGII HAARP DO MEDYCYNY!!!
|
|
|
starlab - laboratorium szalencow :
http://www.space-time.info/starlab/StarlabArchive.html
|
|
|
|
|
|
Do Goki:
Gosiu opanuj się, wypadanie zdrowych zębów to poprostu parodontoza, chore dzišsła, zęby sš zdrowe ale nie ma ich co trzymać dlatego wypadajš.
Bardzo cenie twoje wpisy o HAARP'ie sš super, ale piszšc o swoich problemach z wypróżnianiem się i o wypadajšcych zębach swojego kolegi narażasz się na miesznoć i od razu dostajesz w koć od reszty forumowiczów. Nie pisz o takich rzeczach dla własnego spokoju, no i czasu szkoda.
Pozdrawiam Pa,pa
|
|
|
Analizator, ja Tobie nie dyktuje, o czym Ty masz pisac.
Jak jestem smieszna, to trudno ! Pocieszam sie, ze smiech, to zdrowie !!!
|
|
|
Dzięki HAARP-owi Gosia jest w centrum zainteresowania.
A bez HAARP-a życie takie zwykłe, szare.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja nie widze tego centrum zainteresowania.
Wiekszosc mnie oglada jako przypadek psychiatryczny !!!!
To prawda, ze HAARP caly czas ingeruje w moje zycie, ale jest to bardzo uciazliwe i absorbujace, bo nawet na moment nie pozwala o sobie zapomniec.
Jest tez faktem, ze dzieki HAARP-owi poznalam mozliwosci najwspanialszej techniki i ludzkiej mysli naukowej. Wiem na ten temat bardzo duzo. Poznalam mase mozliwosci. Szkoda, ze ludzi to tak malo interesuje.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |