Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Brain Wave Generator
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Siemanko, nie wiem czy znacie ten programik jest po prostu odlotowy, z tym ze nie dla laików, bo niedowiarkowie nic na na nim nie osiagna, sluzy to cos do stymulowania fal mozgowych, od wprowadzania w efekt oobe, poprzez lepsza koncentracje, czy tez witalnosc seksualna, powiem wam tak uzywalem go z efektem clear mind, czyli do oczyszczenia umysłu, wynik zadziwiajšcy po ok 20 min. sluchania mialem totalny metlik w głowie, nie moglem sie na niczym skupic, moglem sobie rozplanowac o czym mam myslec od nowa, a najlepsze jest to ze glupie mysli nie przychodza wtedy do glowy, co reszty czynnikow w tym programie to po prostu super, mozna medytowac, mozna załaczyc cos na sen, no pelna rewelka:) warunkiem sa dobre sluchawki i odpowiednia glosnosc, raczej wieksza niz mniejsza, a przede wszystkim odpowiednie ulozenie sluchawek w uszach prawy kanal do prawego ucha i na odwrot, moj mail karsi@op.pl przesle go wam jakby co a pluginy dociagniecie ze stronki:http://www.bwgen.com/presets.htm, ps. sceptycy niech spierdalaja, i nie wymadrzaja sie od razu to mowie by nie bylo takich sytuacji jak z goska i harpem, reszte inteligentnych, chcacych sprawdzic co to jest ludzi zapraszam do napisania maila, posiadam pelna wersje, o do sciagniecia ze stronki jest tylko shareware wiec to nie to samo. POZDRAWIAM

probowalem program, nie oceniam go jako rewelacyjny bo znowu takich cudow to on nie czyni. moze u niektorych powodowac uczucia sennosci oczywiscie zaleznie od sytuacji. np. wyobrazmy sobie ze siedzimy przed kompem nic nie robiac to po 20 czy 30 minutach tak czy inaczej nawet bez BWG czujemy znurzenie, ale nie przecze ze program moze pomagac w wejsciu w sen lub stan alfa - tego nie wiem bo nie chce mi sie sprawdzac. co do stanu OOBE to nie tak do konca, to nie jest tak ze ktos kto chce sobie ot tak wyjsc z ciala, to od razu to osiagnie, dlatego skutecznosc tego presetu jest raczej znikoma, przynajmniej ja to tak oceniam, aczkolwiek mozna probowac. oczyszczanie mysli czy koncentracja uwagi - przy odpowiednim ustawieniu sprzetu efekty powinny byc, bo w koncu po cos ten program stworzyli. i na koniec: nie jest to raczej temat na tego typu forum (tematyka zjawisk niewyjasnionych) poniewaz nie jest to nic niezwyklego, po prostu zwykly program, zachecam rowniez do probowania ale uwazam ze takie rzeczy jak medytacja, oobe, itp. lepiej praktykowac w ciszy bez komputera.

Powiem Ci szczerze, ze dla mnie jest to temat na to forum na pewno bardziej niz inne poruszane tutaj tematy, a to z tego wzgledu iz nasz mozg jest niezbadany, nie osiagnelismy jeszcze jego mozliwosci, wiec moze warto byloby sie zainteresowac nim blizej, co do progsa, no wiadomo ze nie jest to cos w rodzaju wlaczasz i wychodzisz z ciala, lub zasypiasz, ale polecam go do przetestowania

Polecam Hemi - Sync , a jeszcze lepiej same ćwiczenia .. bez dzwięku , wyczucie wibracji w Stanie relaksu leżšc na łózku z zamkniętymi oczami i rękoma wzdłuż ciała można odebrać pulsowanie Najlepsza metoda to : 1) Kładziemy się jak do Snu jw. 2) Wyobrażamy sobie Czyste Œwiatło które oblewa Całe Ciało ( od stóp do głowy ). 3 - krotnie przesuwamy je w ten sposób - oczyszcza Blokady , wprowadza tzkw Stan Skupienia na sobie oraz oczyszcza negatywne myœli i bagaże nagromadzone w cišgu dnia .. skupiamy na Œwietle oczywiœcie Percepcje ( Skupienie Uwagi Œwiadomoœci ) . ( 5 - 7 min. ) 4) Wizualizujemy ( wyobrażamy sobie ) Kule przenosimy do niej swš œwiadomoœć Wpadamy stopniowo w trans odczuwajac wibracje .. potem opuszczamy ciało wychodzi za 3 razem ;)

apropo kuli - w jej wnętrzu możemy ujrzeć Obrazy nieodległej Przyszłoœci , Otrzymać wskazówki na temat naszej Osoby oraz Opuœcić fizyczne ciało bez zbędnych przeszkód . Aha , wiecie co .. wielu słucha , słucha i raz jeszcze słucha .. i œciemnia że im się udało wyjœć poza fizyczne ciało . Po co To ? Po to by inni nie pomyœleli że jesteœmy od tych co wiedzš o OBE gorsi . To się nazywa Samokłamywanie się i tkwienie w szponach swego egoizmu i niezachwianej wiary w to .. że jesteœmy mimo wszystko lepsi od innych . Priorytetem w OBE , nie sš INNI ktorzy podrózujš Astralnie , tylko my Sami ! Bo to nam zależy by podrózować niefizycznie i doœwiadczać niezbadanych - zapomnianych lšdów Œwiata Astralnego , i od nas zależy Czy będziemy podróżować , czy też nie będziemy podróżować , tylko kłamać mówišc Ooo tak byłem poza ciałem ( prawda - Ooo tak przeczytałem ksišżki R.Monroea oraz Brucea Moena bšdż Mr.Bytofa) . Tyle tematów jest w sieci że rzyg.. ać się chce .. tyle bzdur ludzi wypisujš o swych Œciemnianych podrózach , by pozostać tylko i wyłacznie zauważonym . To nie Oni sš Ważni ! To My dla Siebie Samych jesteœmy Najważniesi i to od nas zależy ile pracy włozymy w to co chcemy osišgnšć - OBE ! sory że tak mocno , ale znudziło mi sie oczy przymykać na œcieme większoœci Mlego Dnia

dziękuje wspaniały okryty chwałš i złotš auerolš Aurelu Łassowiecki za ostrzeżenia i wskazówki dotyczšce dopływu najwspanialszych pozytywnych energii do naszych ciał i dusz.łaskawie prosze Cię byœ ludzki Cudzie byœ zmaterializował na stronach niniejszego Superportalu kolorowe wizje miast ludzkiej przyszłoœci - dowody prekognicji i materializacji ludzkiego geniuszu a więc urzeczywistnienia się ludzkiej myœli która staje się w dalekiej przyszłoœci ciałem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.