Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rzecz głupia i dziwna ale prawdziwa...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

Więc tak: pewnego dnia mój ograniczony umysł doszedł do wniosku że zaistniała potrzeba rozrywki intelektualnej. Sięgnołem zatem po pisemko "Wiedza i życie" czytam czytam i dojechałem do tematu o homoseksualiŸmie. A konkretnie u zwierzšt. Zantowano podobno 450 przypadków homoseksualizmu u zwierzšt w tym u:flamingów niedzwiedzi łosi pingwinów...Z czego samce pingwinów łšczš się w pary i prubujš wysiadywać kamienie....Głupi pomysł nie powiem:P Kiedyœ czytałem o zanotowanej homoseksualnej nekrofilli u kaczki krzyżówki ale uważam po dziœ dzień ż to zwykła plota. Do dziœ w moim œrodowisku (typu koledzy) stanowi to rzecz przeogromnie œmiesznš. głupiš no bo jak:P Polewa jak nic. Nie chciał bym pewnego dnia iœć przez las i zobaczyć łoia posuwajšcego łosia....swojš drogš co do tych pingwinów...( bo były one w ZOO) dyrektorzy ZOO starali "zresocjalizować" pngwiny ale od razu zebrał się tłum gejów i lesbijek Krzyczšcych "że nie można odsówać zwierzšt od ich przekonaaań!!" Wydaje się homole podnieœli głowy i chyba starajš się wmówić że to co naturalne jest najwyraŸniej nudne i chcš odmiany. Propagujš homoseksualizm. No bo co. Taki pedzo sobie żyje. Nic w tym złego niech sobie znajdzie toważysza i spokój. Ale niech nie wmawia inym że homoseksualizm to dobra rzecz. Wszystrko przez starorzytnych rzymian i te ich pobitewne orgie...:P [%sig%]

trlalala
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.