Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Plejadanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Może ktoœ wyjaœni podobieństwo rysunków, jeden pochodzi ze strony Billy’ego Meier’a, który od 1975 do 2004 roku miał bliski kontakt z Plejadanami, a drugi rusunek to hitlerowska cudowna broń Vrill-1, obydwa latajšce spodki wyglšdajš prawie identycznie. Dodam jeszcze, że zdobywca bieguna północnego Richard Byrd opisywał kontakt z podobnš załogš Nordyków z Nowej Szwabii, podobnš do czteroosobowej załogi Plejadan kontaktujšcych się z Billy’m Meier’em. Rysunki lub fotki łatwo znaleŸć wpisujšc na wyszukiwarkach Billy Meier(rys 1.) Vrill-1(rys 2.). Jak mi ktoœ napisze jak to mogę je wkleić. Pozdrawiam

to właœnie Plejadanie pomogli niemiecko(była NRD)-rosyjskiemu zespołowi naukowemu fizzykow i informatyków quantovych ,stacjonujšcemu w Akademgorodku koło Nowosibirska i w laboratorium najwyższych "swierch-energii" w Puszczino koło Sierpuchowa koło Moskwy/znajduje sie tam najbardziej utajniona największa hala przemysłowo=badawcza w œwiecie w kształcie gigantycznej elipsoidalnej półkuli o wysokosci 200 metrów i długoœci 780-860 metrów) w dojœciu do zasad naukowych które dały podstawę do skonstruowania triady rosyjskich "Kosmosfer".

Meier ma kontakty z Plejaranami, a nie z Plejadanami, jak mylnie podaje się niemalże wszędzie. Zapraszam: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=32941&t=32941

plejadanie, kasjopeja, ufo œwietna œciema =). Sš œwiaty pozaziemskie ale to sš œwiaty których nie będziemy mogli sobie wyobrazić, nie ma ufo i ufolodków to bzdura wymyœlona w hollywood =)

tak?to powiedz mi kto spacerował po mojej działce?

może wiecie coœ o udziale Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi w wivisekcji i wstępnych badaniach zwłok kosmity wydobytego z roztrzaskanego pojazdu międzyplanetarnego rozbitego w basenie portowym polskiej marynarki wojennej w Gdyni-Oksywiu w 1959 roku.Potem zwłoki przewieziono w ramach "bratniej pomocy" panujacej w Układzie Warszawskim lodówkš do Moskwy(Bałaszicha-naukowe miasto-satelita Moskwy badajšcy wszystkie aspekty zwišzane z kontaktami z EBE).

wiktor: może ci się przyœniło, a pozatym jak ktoœ w coœ bardzo wierzy to w końcu w jakikolwiek sposób to zobaczy, potęga podœwiadomoœci

Oto specjalny portal poœwięcony tylko i wyłšcznie szczegółowym przekazom Plejadan dla Ziemian przekazanym na przestrzeni dziesištków lat niejakiemu Panu Meierowi mieszkajšcemu w jednej z bardzo bogatych wsi w północno-wschodniej Szwajcarii koło Bazylei: http://www.theyfly.com

Ci kolesie z którymi miał kontakt Meier to ludzie (raczej nadludzie), obywatele 4 rzeszy która powstała zaraz po 2 wojnie œwiatowej, usa utrzymuje z nimi kontakty i reprezentuje ich interesy na zewnštrz w zamian za pomoc technicznš. A tajemniczy pianista to też jeden z nich, zapewne złamał prawo (może chciał nawišzać z kimœ kontakt), został więc skazany na wygnanie + wymazanie pamięci. To najgorszy wymiar kary, jako że oni nie stosujš kary œmierci, a nasz œwiat traktujš jako gorszy, nas samych też. Skoro już się wygadałem to powiem też że planujš oczyszczenie ziemi z zarazy - nas. Przeżyjš ci którzy wyzbędš się nienawiœci i w pełni poddadzš się ich władzy. Ale nie matrwcie się narazie mały adolf (klon hitlera) ma 14 lat, a to on ma dokończyć dzieła, więc mamy troche czasu, no i zawsze jest nadzieja że tak jak 2 pierwsze klony będzie nieudany.

Tak jak Amerykanie uwikłali się niestety od 1945 roku "na amen" w dosłownie œmierdzšcš siarczanymi podziemnymi stęchłymi oparami piekieł - kolaborację z diabolicznymi Gadzinowatymi (REPTILES), majšcymi ludzi za dosłownie intelektualne bydło i ostatni kosmiczny czy intergalaktyczny gnój oraz z ich emisariuszami do" brudnej roboty " czyli z Szarakami(GREYS); - tak Rosjanie twardo kroczš od czasów LENINA,STALINA i zaprogramowanego odgórnie opresyjnego zbrodniczego stalinizmu(1947) v czyli budowy zupełnie nowego typu człowieka, dalej drogš rasowej czystoœci i mimo zbrukanych ostatnio przez Polaka, Pseudorobotnika, proamerykańskiego awanturnika i prowokatora WAŁĘSĘ ; jednak mimo wszystko, œwietlanych ideałów pro-robotniczego marksistowskiego komunizmu naukowego , - majš za sobš w dalszym cišgu Organizację TRON - kilkunastu najbardziej œwiadomych, œwiatłych oraz najpotężniejszych ras kosmicznych w tym PLEJADAN , która wczeœniej czy póżniej przemodeluje ten obecny katastrofalny ziemski kapitalistyczny model rozwoju społecznego czyli marnotrawienia zasobów Ziemi, bezplanowoœci i masowego bezrobocia i rujnowania przyrody Ziemi i niszczenia po kolei wszystkich gatunków zwierzšt i fauny oraz flory , a stanie się to w zupełnie nieoczekiwanym kierunku.Dalej w takim padole nie da sie po prostu zyć. !PROLETARER ALLER LAENDER VEREINIGT EUCH! !MARXISMUS WIRD DEN SIEG GEWISS DAVONGETRAGEN! !TCHIESS POLNISCHE INTERNAUTEN!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.