Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
sprawiedliwość- pomóżcie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Witam was wchodze z zupelnie roznym tematem w od tych ktore tu sa. Mianowicie na warszawskiej woli, ulicy prostej 70 istnieje firma topplotto sp. z.o.o. jest to firma sprzedajaca systemy lotka na terenie polski i niemiec jednoczesnie, pracowalem tam 3 tygodnie, co tam sie dzieje tego sie nie da opisac, to jedno wielkie oszustwo, malo tego powiedzialem im to na glos, i nie zaplacili mi wynagrodzenia za przepracowane dni, jest jakas ewentualnosc co by mozna na nich miec, by wyplacili pieniadze, kilkakrotnie poklocilem sie z ksiegowa, obiecywala ze wysle przekaz ale jak do tej pory nic, najpierw rzekomo mialem zly numer konta, pozniej nie bylo szefa... etc nie daruje kurwom, bo wielu juz tak oszukali jak mnie, tyle ze inni boja sie mowic ja tego tak nie zostawie, ale moze macie jakies pomysly co z tym zrobic????

IdŸ z tym do wymiaru sprawiedliwoœci, bo na własnš rękę możesz się jedynie bardziej pogršżyć

inspektor pracy

IdŸ z tym do telewizji, np do "uwagi" :D .

Daruj sobie pogromca... nie masz szans... no chyba że dowie się o tym cała Polska... nie masz szans z nimi... skoro chcš "lody"` kręcić to im na to pozwól :P

a coto jest wymiar sprawiedliwoœci???

Wymiar sprawiedliwoœci to jak to Belzebub mówi kupa na wietrze

Sprawš zajmuje się prokuratura okręgowa WOLA. ZłóŸ tam zeznanie i potem Cię zaproszš na rozmowę. To wszystko. Im więcej ludzi tak robi, tym lepiej. Apropos: Ten Marek Młynarczyk, który pisze na różnych forach, jest ich pracownikiem i piszę te pozytywne opinie na zlecenie. Więc sš tyle warto jak te obiecanki, co dadzš.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.