Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
SDPL straszna broń
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Chcialem państwa ostrzec przed straszliwš tajnš bronia uzywanš przez armie Sowieckš oraz Amerykańskš SDPL(samobierzne dzialko przeciwlotnicze). Chcialem ostrzec ze spotkanie so czyjejœ glowy z pociskiem wystzrelonym z tego dziala konczy sie tragicznie.Wiekszoœć dzieci po spotkaniu sie z wiazka z tego otoz dziala traci chęć do nauki czuje sie niepotrzebne spoleczenstwu a co najgorsze traci wszystkie funkcje zyciowe...A co jeszcze gorsze ta bron jest calkowicie tajna i nie-fajna. A wiec jeszcze raz apeluje miejcie sie na bacznoœci..zwykli cywile o tym nie wiedza ale SDPL jest używane z ukrycia(pomimo to ze ma 5m œrednicy)a wiec uwarzajcie na siebie...wychodzac z domu bierzcie Helmy Kamizelki Kevlarowe i pelne zbroje płytowe a sam osobiscie polecam zamkniecie sie w podziemnym betonowym bunkrze wypelnionum olowiem...UWAŻAJCIE SDPL jest wsród nas... Działko przeciwlotnicze - popularne okreœlenie automatycznych armat przeciwlotniczych o kalibrze od 20 mm do 37 mm (sporadycznie 40 mm), służšcych do zwalczania œmigłowców i nisko lecšcych samolotów a także słabo opancerzonych celów naziemnych i nawodnych oraz do zwalczania piechoty przeciwnika. Działka przeciwlotnicze sš używane zarówno w wersji naziemnej, jak i okrętowej (montowanych na pokładach okrętów wojennych). W wersji naziemnej sš zwykle przewoŸne, montowane na holowanych kołowych lawetach lub na podwoziach samobieżnych (samobieżne działa przeciwlotnicze). Wyposażone sš w odpowiednie celowniki umożliwiajšce prowadzenie ognia do celów powietrznych. Rzadziej działka takie posiadajš system kierowania ogniem, stosowany przede wszystkim w wersjach samobieżnych (nazywanych też wtedy samobieżnymi zestawami przeciwlotniczymi). W wersjach naziemnych działka przeciwlotnicze sš pojedyncze lub sprzężone: podwójnie, potrójnie lub poczwórnie na jednej lawecie; w wersjach okrętowych stosowane były nawet działka sprzężone po 8 na jednej podstawie (brytyjskiej) Aby otrzymac te informacje wiele miliardow ludzi stracilo zycie... Dziekuje Gosiu za otworzenie mi oczu na okrucienstwa tego œwiata...:D:D:D:D Pozdro dla wszystkich Racjonalistow:D:D:D:D

Wiem ze za tego topica kilka osob wyznaczy nagrode ze moja glowe:D:D:D:D

Wallook jakby co to ja jestem z toba, mam jush dosyc pier..... Goski o tym zasranym haarpie SDPL-------uwazajcie na to

Nikt Goski nie musi czytac !!!!

Ale jaja :) Pozdrawiam Igor

pierdolenie Goœki?? hm a , od kiedy to kobiety się tym zajmujš , a moze to ty masz takš goršca dziurke Hagi?? wallkok ?? sa tu jeszzce jakies słodkie chłopcy??

dariuss "pierd....nie Goski w sensie jaj glupiego gadania umiesz wogole baranie wnioskowac z tego co czytasz? wydaje mi sie ze nie, wiec wroc do podstawowki, tam ucza rozmienia textu "sa tu jeszzce jakies słodkie chłopcy??"-masz samka na chlopcow pedalku?

Brawa dla Wallook'a !!! to chyba jest jedna z najstraszniejszych broni ! a do tego jeszcze dochodza WSZYSTKIE teorie spiskowe. Broncie sie !

Drodzy krytycy Goœki, czemu wam tak trudno przyjšć, że komuœ może się przytrafiać coœ, czego wy nie doœwiadczacie. Nie macie kompletnie żadnych możliwoœci weryfikacji faktu, czy taka broń istnieje czy nie, a bardzo jednoznacznie wypowiadacie się w tym temacie. Mogliœmy się przekonać w rzeczywistoœci, że naukowcy tworzš rzeczy, o których jeszcze nie dawno nam się nie œniło. Fale elektro magnetyczne mogš mieć na człowieka przemożny wpływ, możgš nawet usmażyć mózg, o czy wiecie nawet wy, jeżeli oglšdacie programy popularno naukowe, w których mówi się o szkodliwym działaniu telefonów komórkowych. Nie wiedze przeciwwskazań, co do tego, żeby brać poważnie pod uwagę, że w jakiœ wojskowych laboratoriach, naukowcy o wštpliwej moralnoœci, posunęli się o krok dalej i potrafiš bardziej subtelnie, za pomocš fal elektro magnetycznych, wpływać na emocje ludzi. Z doœwiadczenia wiem, że nie trzeba wiele, by w ludziach wzbudzić przynajmniej te niskie emocje, od wystarczy napisać list na forum, w którym mówi się coœ, co innym nie pasuje.

Wg mnie to wina HAARP :D:D:D:)

Tak, HAARP to straszna broń - powoduje wybuchanie żab, otwieranie drzwi do garażu i orgazmy u kobiet! :D

naœmiewanie sie z kogoœ bez konkretnych faktów też nie służy chyba rozwojowi forumka, nie cenzor?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.