Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

Chciałbym uzyskać informacje dotyczšce najbliższego sympozjum we Wrocławiu. Jeœli ktoœ z was się na nie wybiera, niech da tu znać, czy może ktoœ znajomy idzie np. Ogólnie chodzi mi o wrażenia z sympozjum, jak to wszystko wyglšdało, jakieœ artykuły w prasie, radiu, może tv wrocławskiej... Odnoœnik na stronę www Projektu Cheops "http://www.projekt-cheops.com". Wyglšda to wszystko trochę na omamianie ludzi kolejnymi cudami czy odkryciami w Egipcie itp :P

Witaj Edward, nie pociaga Ciebie ta budowla, bo ma zle wibracje byc moze... Trzeba umiec ufac swojej intuicji. Przynajmniej ja, im jestem starsza tym bardziej jej sie slucham i jej polegam i to dziala. Pozdrawiam Anita

Anita-Witam . No musi coœ w tym jest. A jakie słuchy chodzš o wykopaliskach wiesz coœ nowego o Œlęży?? [%sig%]

Niestety Edward nic mi nie wiadomo na temat wykopalisk na Slezy. Mysle ze w wakcje tam sie sama wybiore bo jestem bardzo ciekawa co do tej pory odkryto a poza tym bedac tam moja intuicja sama mi duzo rzeczy podpowie:)

Witam wszystkich.Widze,że jako jeden z nielicznych byłem na sympozjum,chcialbym sprostowac,ze pana Hawassa nie bylo,nikt z prowadzacych nie wspomniał o przyczynach jego nieobecnoœci,ba,nawet nie pamietam ,aby ktokolwiek wspomnial,że zaszla zmiana w harmonogramie sympozjum z tego powodu.O samym przebiegu spotkania moglbym opowiadac godzinami,sa szczegoly,odczucia o ktorych z braku czasu ciezko jest sie rozpisywac,a pisanie w skrocie odpada,zbyt wazne sa to sprawy do omówienia.Bylem takze na SLEZY w kwietniu i prace archeologiczne jeszcze nie ruszyly,wybieram sie tam niebawem ponownie,wiec dam znać ,czy cokolwiek sie w tej kwestii zmienilo.Pozdrawiam wszystkich.

Witam Czyżby Ci którzy byli na sympozjum nie znali miejsca w necie gdzie ono jest opisane? http://www.projekt-cheops.com/symp/ Jest tam tez opisany tok wykopalisk lecz narazie o postępach cisza. Ale chciałem usłyszeć wypowiedz ludzi którzy byli na sympozium ,jakie majš odczucia co do przebiegu a właœciwie OPISU sympozium na stronie i co do ZDIĘĆ !!! Pozdrawiam i dziękuje. ps,Co do nieobecnoœci Hawassa juz się wypowiedziałem i przypuszczam że tak się zakończyły pertraktacje jak przypuszczałem.Tyle że nikt niechciał (gęby otwierać aby nie)urazić PAJACA bo od niego zależy ,to czy -ich ktoœ tam wogule wpuœci. [%sig%]

Co jest temat umarł?

niech zdycha

Tajemnic Nowy temat | Spis tematów | PrzejdŸ do wštku | Szukaj | Zaloguj Nowszy wštek | Starszy wštek Iloœć postów: 27 Strony: 1 [2] PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: STRUMYK (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-05-2005 13:15 Chciałbym uzyskać informacje dotyczšce najbliższego sympozjum we Wrocławiu. Jeœli ktoœ z was się na nie wybiera, niech da tu znać, czy może ktoœ znajomy idzie np. Ogólnie chodzi mi o wrażenia z sympozjum, jak to wszystko wyglšdało, jakieœ artykuły w prasie, radiu, może tv wrocławskiej... Odnoœnik na stronę www Projektu Cheops "http://www.projekt-cheops.com". Wyglšda to wszystko trochę na omamianie ludzi kolejnymi cudami czy odkryciami w Egipcie itp :P Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: dariuss (---.volkswagen.de) Data: 09-06-2005 08:03 das ische korrekte tekkno base :ppp Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Jaru (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-06-2005 16:41 http://www.ezoteryka.net.pl/index.php?option=content&task=view&id=155&Itemid=75 Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Edward (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 09-06-2005 20:57 Witam , Chciałbym zapytać czy tylko jak mam takie odczucia czy pozostali uczestnicy danego tematu też dostrzegli zwišzek (możliwe że wyimaginowany)między przyjazdem profesora od manipulacji znaleziskami Egiptu a Wyprawš polskš tamże .W celu odnalezienia Korytarzy rzekomo znajdujšcych się w pobliżu piramid w Giza.W których to ma być ukryty skarb w postaci przekazu pisemnego zawierajšcego ważkie informacje na temat nie tylko histori istnienia ziemi (ale co zostało zasugerowane przez paniš medium )informacji pozwalajšcej obronić ziemie przed majšcš nadejœć zagładš.Zastanawiam się czy właœnie wizyta w polsce Zahi Hawass-a niema na celu wybicie tego pomysłu z głów niektórym zbyt pilnym naukowcom? To narazie na tyle.Dziękuje. Znać nie znaczy -Wiedzieć- a wiedzieć-ROZUMIEĆ. Bo albo WIEMY- albo WIERZYMY że WIEMY. Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Anita (---.aster.pl) Data: 26-06-2005 11:41 Witam, przepraszam, ze tak dlugi czas sie nie odzywalam i nie odpowiedzialam Strumykowi na temat co bylo na sympzojum projekt cheopsa we Wroclawiu. Od razu chce zaznaczyc, ze sama podchodze do takich "paranormalnych" kwestii z pewna rezerwa. Sympzocjum trwalo prawie caly dzien. Brali udzial rozni prelegenci. Ktos wczesniej napsial, ze nie ma info na temat tego co sie wydarzylo na sympozjum. Na stronie http://www.projekt-cheops.com/symp/ jest opisany przebieh calego spotkania. Brali udzial rozni prelegenci od profesorow na Uniwersytecie Wroclawkim,przez podroznikow . Wlaciwie wszystkie osoby ktore maja cos wiecej wspolnego z wykopaliskami na Gorze Sleza, ale rowniez byl Patrick Garyl autor ksiazki "Proroctwo Oriona na rok 2012", osoba z Peru w imieniu pewnego szamana. Mozna powiedziec ze wszysycy prelegenci wniosli jakas wartos w to spotakanie poza jednym - Panem Ceglinskim wlascicieleme hotelu w kasztalcie piramidy, ktorego wystapienie bylo zenujace i calkowicie komercyjne. Caly czas reklamowalswoj hotel. Oczywisice kulninacyjnym wydarzenuiem byla hipnoza Lucyny Lobos.Fakt relacji z tej hipniozy z tego co widze nie ma na stronie www, ogolnie mowila ona w trakcie niej na temat dalszych losow ziemi,wlasciwie to nuie ona mowila ale Samuel, inteligencja wyzsza sparwujaca opieke nad Ziemia. Co jest ciekawe i calkowicie sie z tytm zgadzam, w trakcie tego spotkania roznym osobam na zdjeciach powychodzily pewne plamy, kola. Tez sa one widoczne w galerii zdjec na stronie www. Na moim fotografie tez one widnieja. Jak to okreslil wyslannik samuel w ten sposob oni chcieli sie nam uczestnikom w ten spososb ujawnic ako rodzaj energii. Co jest cieakwe te kule sa widoczne nie tylko w jednej sali w ktorej twralo spotkanie ale rowniez w innych pomiesczeniach, w trakcie przerwy itd. No coz, konczac jesli chodzi o mohje odczucia, byc moze sama osobicie spodziewlaam sie jesczze "czegos wiecej",ale uwazam ze temat wart jest uwagi.A propos czakramow.Ponoc na naszej Ziemi jest ich 7.Jerden okryto w Meksyku (wingmakers), ponoc uwaza sie ze Slerza to wlasnie kolejny czakram, Egipt nastepy z koleii. Co jest godne uwagi, czasami niektore kwestie pochodza z roznych zrodel ale wsyztsko zmierza w jednym kierunku. Ja osobiscie mam nadzieje, ze swiat bedzie coraz lepszy, bedzie wiecej milosci, tolerancji, mniej konsumpcjonizmu, wiecej kontaktu z przyroda. pozdrawiam wszystkich serdecznie Anita Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Edward (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 26-06-2005 13:55 Witam Anito-Chcę powiedzieć że byłem na stronie opisujšcej to sympozjum przeczytałem wszystko i zapoznałem się z channelingami i zdięciami.I powiem że nie wszystko ,co podczas channelingów i wykładów przekazano, według mnie było nie tyle prawdziwe co logiczne lub w zwišsku z dzisiejszš wiedzš na niektóre tematy poprostu zgodne z tym co już wiemy.Podam tu znowu co wielokrotnie podkreœlam, według naszej wiedzy i poznania tematu niema do tej pory 100% pewnoœci z kim w danej chwili podczas channelingu Rozmawiamy !!! Czy jest to (to) z czym chcemy akurat rozmawiać czy jest to akutat( ktoœ ) kto jak haker w centrali telefonicznej się akurat podpioł do lini którš używamy.A co do tego pana na sympozjum który,wygłaszał reklame swojego Hotelu,zamiast powiedzieć coœ na temat swoich zdolnoœci.Na które wielu czekało.To powiem że tš BUDOWLE widze z okna swojego mieszkania.Znajduje się ona nie całe 300m od mojego bloku,a jeszcze w niej nie byłem. Chodz przyznam że często koło niej przejeżdrzałem lub przechodziłem,a jakoœ mnie do niej nie cišgnie.Chodz tematy i zjawiska zwišzane z tymi budowlami pocišgajš mnie jak psa zapach kiełbasy.Więc niewiem czemu akurat ta budowla mnie nie pocišga?? Nie rozwijam tematu. Dziękuje i pozdrawiam. Znać nie znaczy -Wiedzieć- a wiedzieć-ROZUMIEĆ. Bo albo WIEMY- albo WIERZYMY że WIEMY. Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Anita (---.aster.pl) Data: 27-06-2005 20:15 Witaj Edward, nie pociaga Ciebie ta budowla, bo ma zle wibracje byc moze... Trzeba umiec ufac swojej intuicji. Przynajmniej ja, im jestem starsza tym bardziej jej sie slucham i jej polegam i to dziala. Pozdrawiam Anita Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Edward (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 27-06-2005 21:55 Anita-Witam . No musi coœ w tym jest. A jakie słuchy chodzš o wykopaliskach wiesz coœ nowego o Œlęży?? Znać nie znaczy -Wiedzieć- a wiedzieć-ROZUMIEĆ. Bo albo WIEMY- albo WIERZYMY że WIEMY. Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Anita (195.205.179.---) Data: 01-07-2005 11:17 Niestety Edward nic mi nie wiadomo na temat wykopalisk na Slezy. Mysle ze w wakcje tam sie sama wybiore bo jestem bardzo ciekawa co do tej pory odkryto a poza tym bedac tam moja intuicja sama mi duzo rzeczy podpowie:) Odpowiedz na wiadomoœć Re: Autor: wilku (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 01-07-2005 16:54 Witam wszystkich.Widze,że jako jeden z nielicznych byłem na sympozjum,chcialbym sprostowac,ze pana Hawassa nie bylo,nikt z prowadzacych nie wspomniał o przyczynach jego nieobecnoœci,ba,nawet nie pamietam ,aby ktokolwiek wspomnial,że zaszla zmiana w harmonogramie sympozjum z tego powodu.O samym przebiegu spotkania moglbym opowiadac godzinami,sa szczegoly,odczucia o ktorych z braku czasu ciezko jest sie rozpisywac,a pisanie w skrocie odpada,zbyt wazne sa to sprawy do omówienia.Bylem takze na SLEZY w kwietniu i prace archeologiczne jeszcze nie ruszyly,wybieram sie tam niebawem ponownie,wiec dam znać ,czy cokolwiek sie w tej kwestii zmienilo.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: Edward (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 01-07-2005 20:52 Witam Czyżby Ci którzy byli na sympozjum nie znali miejsca w necie gdzie ono jest opisane? http://www.projekt-cheops.com/symp/ Jest tam tez opisany tok wykopalisk lecz narazie o postępach cisza. Ale chciałem usłyszeć wypowiedz ludzi którzy byli na sympozium ,jakie majš odczucia co do przebiegu a właœciwie OPISU sympozium na stronie i co do ZDIĘĆ !!! Pozdrawiam i dziękuje. ps,Co do nieobecnoœci Hawassa juz się wypowiedziałem i przypuszczam że tak się zakończyły pertraktacje jak przypuszczałem.Tyle że nikt niechciał (gęby otwierać aby nie)urazić PAJACA bo od niego zależy ,to czy -ich ktoœ tam wogule wpuœci. Znać nie znaczy -Wiedzieć- a wiedzieć-ROZUMIEĆ. Bo albo WIEMY- albo WIERZYMY że WIEMY. Odpowiedz na wiadomoœć Re: PROJEKT CHEOPS - SYMPOZJUM WE WROCŁAWIU Autor: . (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 07-11-2005 20:24 Co jest temat umarł? Odpowiedz na wiadomoœć Re: Autor: Wujek_cosiek (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 08-11-2005 00:08 niech zdycha

Co z poszukiwaniem labiryntu w Egipcie?

No własnie

jestem qrwa nawiedzony !! teras asz mi skura scierpla na ciele kocze dostalm szoku !!

wsac sobie to co masz miedzy uszami , to wyostrzy ci zmysly

Wczoraj byłem w labiryncie. Miałem sen. Widziałem w nim paniš Łobos. Trzymała coœ w dłoni. Z daleka wyglšdało to jak pulsujšcy punkt œwiatła - ale pulsował zupełnie inaczej - trudno mi to opisać. Wykonywała bardzo "mechaniczne" ruchy. Tam było coœ jeszcze. Postać z garbami? Futro? Bi-metal? Czy ktoœ z was miewał już podobne sny?

Własnie czytam twojego posta Marek, jestem juz przy końcu. Sny, ich istota i przesłanie ktore niosš - To sprawy bezposrenio zwišzane z libido i ludzkš podœwiadomoœciš (wszystko to dokladnie opisane w na psych.ucsc.edu/dreams/ oraz www.sleeps.com/dreams.html). Sen wbrew pozorom ma bardzo wielkie znaczenie dla Twojego organizmu. Ich interpretacja, nie zawsze jest trafna. Ale - dla przykładu: labirynt odnieœć mozna do pewienego etapu w zyciu. Na jego podstawie moge stwierdzic ze zdradziecka precyzjš ze masz okolo 25 lat. Co nalezy podkreslic to to ze substancje bi metaliczne pojawiaja sie w snach niezwykle rzadko i maja zwykle zwiazek z potrzebš badz tesknotš za kontaktem ze zwierzętami, (zapachem, dotykiem futerka, ciepłem). Mechaniczne ruchy w odniesieniu do zwierzšt natomiast moglyby swiadczyc o tym ze œwietlisty punkt nie jest wcale taki futurystyczny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.