| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Potwory w Amerykanskim lesie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Witam. Ostatnio obejrzalem u kolegi krecone amatorska kaseta (wlasnosc FBI obecnie) film w ktorym grupka mlodych dzieci wybrala sie do lasu. Niestety zagublili sie w tym lesie. W nocy dzieci te zaczely pokolei ginac. Nikt nie wie co je zabilo. Wszystkie dzieci zginely. Slyszalem tez, ze naukowcy chcieli zobaczyc te istoty wysylajac jedna osobe na noc do lasu. Osoba ta bardzo chetnie to przyjela, az sie palila keidy to nastapi. Jednak po obejrzeniu tego filmu zmienila zdanie. Znacie ta historie ? Przypominam, ze to nie jest FILM krecony przez rezysera tylko zrobiony amatorska kamera.
|
|
|
"Ostatnio obejrzalem u kolegi krecone amatorska kaseta (wlasnosc FBI obecnie)"
jasne i my mamy w to wierzyć, że twoj kolega ma takie "tajne archiwa", ktorym interesuje sie FBI? Dobre.
Poza tym takich filmow jak ten powstaja setki. Dla taniej sensacji
pozdrawiam
|
|
|
Ja nie pisze ze obejrzalem go wczoraj lecz kilka lat temu ale wtedy nie mialem neta i niewiedzialem ze istnieje takie forum. A co do filmu to nie wiem skad go mial, moze wykradl je jakis amerykanin i pozniej rozmiescil go w necie i rozeslal po calym swiecie. Film byl po Amerykansku. Chodzi mi o to ze na samym poczatku byl napis FBI WARRING !.
|
|
|
o bosze przecież to był w kinach
bleir wich projekt
mafaka
pozdro naiwny
w stanach jes straszne ale gówno
i to ono oprócz wodoru jest niemiertelnym składnikiem tej plugawej krainy
:)))
hej ho jak pisał vonnegut
|
|
|
dzieci mogly zginac na rozne sposoby. Np. wpadly w panike i pozabijaly sie, lub jeden z uczestnikow pozabijal wszystke a na koniec siebie dobil;-)))
Sorki, ale to malo prawdopodobna historia. Szczerze, to pierwszy raz o niej slysze. Jesli znajdziesz namiary w necie to podaj linka ok
(moze byc po ang i niem)
|
|
|
Nie, to nie chodzi o Blair witch project. Ten film byl po amerykansku. Kto zabijal sam tego nie wiem. Naprawde to nie byl film krecony przez rezysera (wiem jak wyglada krecenie amatorskie od profesionalnego).
|
|
|
Haghi, spytam kumpla czy ma go jeszcze w razie czego przesle ci go poczta bo to kaseta VHS. Pozdro
|
|
|
bylbym wdzieczny. Obejrzalbym co to i wtedy mozna by podyskutowac bo jak narazie pisze wszystko tak na sucho
pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |