Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wszechświat
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Cale moje zycie trapi mnie tylko jedno pytanie. Nie obchodza mnie za bardzo (ale nie mowie ze wcale) te wszystie teorie dot. wszechœwiata o 4 wymiarze i inne. A mianowicie chodzi mi o pewne zagadnienie: Jak wiemy wszechœwiat sie rozszerza, to fakt, ale W CZYM??????:/

wspaniały hipku 27,istnieje nieskończona liczba wszechœwiatów równoległych,rozszerza się w megapolu informacyjno-auto-koncepcyjnym i samokreujšcym się...

japoński robot dentaku ,zabawna ta teoria dowody prosze ... jeœli niewiesz/niepotrafisz to wracaj to tych bierek... czym jest wszechœwiat? twór poœród Boga ,który niema poczštku ani końca. Tu panuje bezwarunkowa miłoœć wszyscy sš happy.

Jak sie Wszechswiat rozszerza, to dlaczego widze zawsze te same uklady gwiazd w tej samej odleglosci od 50-ciu lat ???

http://www.republika.pl/patrykkawecki/ "Wszechœwiat to nieskończona trójwymiarowa przestrzeń zawierajšca zbiór jednakowych czšstek podstawowych. Czšstka podstawowa stanowi najmniejszš niepodzielnš częœć materii. Cała materia we wszechœwiecie jest złożona z czšstek podstawowych."

Goœka bo wszechœwiat się rozszerza na skale galaktyk, Ty patrzšc na jakšœ gwiazde z naszej galaktyki różnicy zabardzo nie zobaczysz.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.