| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| whata @!#$?! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
...leze sobie, 2 w nocy, spogladam przez okno dachowe, dostrzegam poruszajace sie dwie "gwiazdy" obok siebie, wolniejsze niz satelita, nie mrugajace i slabiej swiecace.
Zaraz po tym fakcie zobaczylem satelite, ktora duzo szybciej sobie "frunela". Bardzo mnie to zaciekawilo, wiem jak samoloty wygladaja noca-mrugaja, a pozatym to bardzo wolno sie poruszaly, moze balon meteorologiczny, ale czemu dwa takie same swiatla obok siebie?? please help me whata @!#$!?
|
|
|
a ja tez kiedys widziałem podobne rzeczy .byłem w niemczech u krewnych i zobaczyłem 5 szybko poruszajacych sie punktow swietlnych co mnie zadziwiło poruszało sie bardzo szybko i wygladało to jakby sie bawiły wymijały sie nawzajem robiły rozne manewry a co ciekawe gdyby to miały byc np samoloty(co niemozliwe bo do tyłu latac nie moga) to ludzie w nich musieliby zostac poddani nieziemskim przeciazeniom:).
|
|
|
to mogła być rosyjska eksperymentalna platforma antygrawitacyjna testowana nocš nad terenem głupawej i nie posiadajšcej żadnych supertechnologii quarkovo-antymateryjnych/próżniowych Polski i znanej także z głupoty swoich naukowców i wojskowych i kontrwywiadu lub zeskalaryzowanie sztucznego efektu parapsychologiczno-prózniowego UFO(nowego typu pojazdów czasoprzestrzennych zmieniajšcych swoje kształty poprzez zmiany pola elektromagnetycznego,także samo-dematerializujšcych się)za pomocš przeprowadzanego nad głupawš Polskš testu najnowszych broni skalarno&0&elektromagnetycznych, które posiadajš i udoskonalajš ze zdwojonš siłš od połowy lat dziewięćdziesištych w swoim arsenale wojownicze kręgi "Dyrektoriatu 16" Kompleksu Militarno-Kosmicznego Rosji.
|
|
|
japoński robot dentaku hyh ... fajnie to okreliłes "typu pojazdów czasoprzestrzennych zmieniajšcych swoje kształty poprzez zmiany pola elektromagnetycznego,także samo-dematerializujšcych się"
Lepiej napisać że następuje tu zmiana gęstoći materi bo głupawi i zamuleni polacy pomylš że znika po prostu =p
z tego co mi wiadomo majš broń od geomancji,zmiany pogody,antymateria,z ostatnich testów jakich dowiadczyłem było trzęsienie ziemi na wybrzeżu.
|
|
|
Serpensie, cieszę się niezmiernie, że przynajmniej Ty ,wspaniały Polski szperaczu i superintelektualisto co nieco Wiesz o potwornej skali najnowszych technologicznych przełomów dokonanych ostatnio w kompleksie kosmiczno-skalarno-przemysłowo-{"parapsycho"}wojskowym Rosji ,kontynuujšcej dalej swój szaleńczy wycig o jednoznaczne panowanie nad wiatem, wstrzymany jedynie na 5 lat podczas zawieruchy politycznej i gospodarczej zwišzanej z rzšdami Prezydenta Borisa Jelcyna.
|
|
|
hmm ... kto już zadał to pytanie ,może tym razem odpowiesz widać Twoje duże zainteresowanie tematem ,skšd posiadasz te informacje i najważniejsze przypuszczam że jesli je rozsiewasz to znaczy że się nimi karmisz to tylko teoretyzowanie które powtarzasz po jakim guru/godformie/robocie/kosmicie/duchu/demonie/magu/wróżce/kartach tarota czy to Twoja własna praktyka?
|
|
|
odpowiedż na to pytanie znajdziesz w tradycji Golden Dawn oraz okultyzmu nazistowskiego i hitlerowskiego.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |