| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Taka teoria | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
A może tak: Jest jednowymiarowy wszechwiat, po pewnym czasie na planecie Ziemia cywilizacja odkryła podróże w czasie. Każda podróż w czasie powoduje powstanie nowego wszechwiata (równoległego). I tak mamy drzewo którego korzeniem jest "oryginalna Ziemia", a wiaty równoległe sš odgałęzieniami. Może i my (nasz wszechwiat) jest takim odgałęzieniem. Wszystkie zagadki można rozwišzać poprzez interwncję podróżników w czasie. Nie będe się rozpisywał, ale chętnie przeczytam wszelkie "za" i "przeciw".
|
|
|
ciekawostkš natomiast może być fakt iż Arnold zagrał wiele lat temu w filmie o Marsie w którym woda na Marsie jak to odkryto kilka lat póniej była zamrozona pod powierzchniš ...
mniam mniam
|
|
|
|
|
|
Włšnie o to chodzi D. Wendołowski, że naszego wiata nic już nie zmieni co się stało to się nie odstanie. Być może wojna taka miałaby miejsce, ale w wiecie który stworzył lolek (rysunek chyba niektórym nie pomógł - fakt słaby jest, a te kreseczki w dół miały być od 1939, ale cosik sie przestawiło).
Dariuss - wyliczanki kalendarzowo - liczbowe to największa bzdura o jakiej słyszałem. Bo kalendarz stworzyli ludzie, system liczbowy też ludzie i całe te wywody też sš czysto ludzkie. To jest jak teorie danikena że cotam zrobili kosmici bo jak się pomnoży co przez co i doda jeszcze co, a następnie się to spierwiastkuje i podzieli przez 3 to jemu wyszła liczba pi. Matematyka jest taka piękna włanie dlatego że z liczb można zrobić wszystko, można opisać cały wiat liczbami, lecz przez to jest tak podatna na manipulacje.
|
|
|
Arnold zagrał też w filmie pt. "Bohater ostatniej akcji", który pokazuje jak gramy różne role w życiu. Tylko kto pisze (napisał) scenariusz?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Też nie wierzyłem w numerologię póki taka jedna nie zrobiła mi portretu numerologicznego.
Kiedy odchodzimy "tam"... nie zapominamy o kalendarzach itp ziemskich wynalazkach - "wszystko jest liczbš" (powiedział Jan Kowalski, podajšc NIP, PESEL oraz kilka PINów) - wchodzšc "tu" zgadzamy się na te konkretne warunki, ten konkretny kalendarz i całš tš numerologię...
|
|
|
Urodziłem się 17 grudnia, moje dwie małe 17 lutego, ich chrzciny odbyły się 17 sierpnia, impreza była przy Drogistów 17 (tam mieszkajš moi rodzice).
Moja liczba urodzenia to 30, mojej żony też, a małe majš po 15.
I jak tu nie wierzyć w numerologię?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja nie wierze, ja wiem czemu na tym forum nikt do niczego nigdy nie dojdzie.
Załóżcie temat o numerologi i się nawzajem molestujcie, bo narazie to rozwalacie mi temat. I tak się dzieje z większociš tematów na forum. Wychodzimy od igły a kończymy na ufolu gonišcym zenka z widłami. Opanujcie się, bo przez takie wpisy cały temat robi się nieczytelny, póniej nikt nie wie o co chodzi i nie dochodzšc do żadnych wniosków temat umiera.
Oczywicie winny jest dariuss, który mi tu miesza, ale potrafię wybaczyć bo jak widzę że w temacie ma do napisania tyle:
"Autor: dariuss (---.volkswagen.de)
Data: 07-07-2005 11:06
być teoriš , albo nia nie być , oto jest praxis praxis etc.
, innymi słowy
how du ju bu bu
do you realy bu bu to me?"
To już się tak bardzo nie dziwię czemu wyjeżdza mi tu z takimi offtopicami, niektórzy tak majš że jak nie majš nic mšdrego (ciekawego) do powiedzenia to mówiš co mogš.
|
|
|
jak dla mnmie to ta teoria jest troche zbyt zagmatwana, bo jakby kazdy by sie cofnol troche w czasie to by powstaly miliony wymiarow i z kazdego wymiaru ktos by wyruszyl stowrzyl nastepny i nastepny i tak bez konca....
|
|
|
. - a kto powiedział że co musi mieć koniec? A za tym końcem co by musiało być?
A wszechwiat, ma koniec? I co jest dalej? O to chodzi żeby to nie miało końca, to jest w tym najlepsze.
|
|
|
przypomnial mi sie serial "sliders"
lubialem go ogladac :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |