Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tunel łączący dwa bieguny ziemii?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

wiele sie mówi i pisze wiele sie odkrywa labiryntów , szklanych tuneli biegnacych pod pow całej naszej planety czy mozliwe jest iz przed zagłada przeuniecia się biegunów uratowac nas moze urzšdzenie które znajduje sie gdzieœ pod ziemia w afryce lub gdzie indziej jesli znajdzie się tam odpowiednia osoba lub osoby w odpowiednim czasie ... być moze moga rozładowac ładunki materii , która sie uwolni ze słońca w 2012 roku a która spowodowac moze przeciażenie jednego z biegunów ... czy to własnie o to pradawne urzšdzenie chodzi we Wielkim Labiryncie .... pozdro

niezly material na The Core 2. Tyle to moze miec wspolnego z rzeczywistoscia...

to nie jest rzeczywistoœć ani tunel tylko dziura w twoim zadzie

Labirynt pod sfinksem. Tam jest instrukcja.

Jolka, zajrzyj glebiej - bede mial lepsza pozycje by Ci nasrac na tfoj durny pysk.

rotfl a na marsie hodujš ogórki szklarniowe które mozna zakupic w lidl'u

Ostatnio pojawiły się oferty sprzedaży działek na księżycu. Mam zarezerwowane 3 działki. Jeœli macie kase, żeby tam polecieć przed 2012 rokiem, to wam chętnie odstšpie jednš, ale musicie mnie zabrać. The Core II damy radę jeszcze nakręcić przed końcem œwiata :)))

Rozładowac to mozna TIR'a bo zadje tego typu historii ze sloncem nie bedzie w 2012 roku

dzienki za interesujšce refleksje , nieroby :))))))) chyba œlifki fkompocie bezglutenowym som bardzie free nisz wy :ppp
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.