Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
co sadzicie....?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

bywam czesto na tej stronie i zauwazylem ze duzo osob sie na niej wypowiada. czyzby tak duzo bylo ludzi wierzacych w ufo?

Igor -strona jest doœc dobrze opracowana a tematy sš czytelne ,temat ufo jest i będzie zawsze ciekawił szkoda tylko że na tš stronę dostajš się tematy ,których TU być nie powinno , tak -jestem tolerancyjny ,ale jeœli widzę temat o pedałach ,na tej stronie -to jestem zmartwiony.

UFO to jest temat.Zapytaj pierwszego lepszego na ulicy czy go obhodzš obcy ok86%ankietowanych powie że tak

No UFO rozumiem. W końcu to forum jest "tajemnicze", ale jak już powiedział Duch... temat o pedałach tu na pewno nie pasuje.

Najciekawszym jest fakt: 1. Osoba podajaca sie za niewierzaca w UFO (NOL'e) musi pobierac swoj argument "przeciw", ktory glownie plynie z uporu lub niewiedzy na ten temat. 2. Osoba upiera sie, ze nie ma UFO (NOL'i), jednak wykazuje jakies zainteresowanie, skoro wyciaga wnioski za: NIE. 3. Przecietni ludzie, opieraja sie podswiadomie na zasadzie: nie pochwycilem zadnym z moich zmyslow, wiec nie wierze. 4. "Blogoslawieni, ktorzy uwierzyli, a nie zobaczyli..." - ciekawe co Jezus Chrystus chcial nam przez to powiedziec? (chyba, ze to znow kwestia wiary w Niego, co wyglada bardzo podobnie). 5. Po co odrazu przeczyc, temu co niewyjasnione? Czy to nie ograniczenie rozwoju ciala i ducha? Czy to nie przypadkiem mentalna blokada poprzez upor i pragnienie wygurowania swego ego?

ekhm...wierzyć w UFO..hmmm..dziwne To tak jakby zapytać czy wierzysz w samoloty, pocišgi, samochody? Zapewne wszyscy wiecie co znaczy skrót UFO...aczkolwiek...dziwnie jest kogoœ zapytać: "WIERZYSZ w niezidentyfikowane obiekty latajšce?" Sšdze ze lepiej i logiczniej jest powiedzieć..."cywilizacje pozaziemskie"(chociaz dlugie) zamiast "UFO"... jakby komuœ sie nie chcialo pisać to skrót od "cywilizacje pozaziemskie" to "EC";(extraterrestrial civilisations) Mój post moze zostać olany przez wiekszoœć, ale mam nadzieje ze niektorzy przestana mowic UFO.. Lubie Romka:D:D:D:D "The druid has awaken"

Wallook-dobrze że o tym wspomniałeœ UFO-NOL,to może być spadajšca cegła ,której nie rozpoznał obserwator, zatem podzielam Twoje zdanie pozdrówka

A co do EC to ja głeboko w to wierze... pozdro dla ducha:D:D:D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.