Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wiatr
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Dusza,życie po śmierci.Coś musi jednak w tym być.... Pamiętacie pogrzeb papieża,jak w pewnym momencie zaczął wiać straszny wiatr,księża klękali przed trumną papieża po Komunię,zwiewało im czapki z głów,wiatr rozwiewał im sukmany,wiatr stale przewracał karty księgi ,która spoczywała na trumnie papieża,a gdy ksiądz skońzył czytanie,księga leąca na trumnie papieża się zamknęła.Tak jakby papież pokazał,że pewien rozdział w jego życiu został zmknięty,zakończony. Pamiętacie,jak kiedyś nasz kochany papież powiedział: "Duch prejawia się w wietrze"? Albo to tylko zbieg okoliczności,albo...kto wie [%sig%]

no ciekawe, ale nie przypominam sobie tego zdania:- (

Ehh... macie problemy.

też sobie nie przypominam tego zdania-Satine

Jan Paweł II podkreœlał, że "Duch przejawia się w wierze". O jakiego Ducha chodzi - wiadomo, ale Twój temat jest bardzo ciekawy. Wiatr, powiew wiatru, wicher, towarzyszył wielu dziwnym zjawiskom i brał się jakby znikšd, przywoływany złš mocš, siłš nieczystš, bšdŸ też był zwiastunem trgedii. Tak, WIATR to ciekawy i inspirujšcy temat. Będę tu zaglšdał. Serdecznie pozdrawiam.

Imienny wykaz posłów głosujšcych przeciw karze œmierci dla morderców. Wiadomoœci z dnia czwartek, 21 PaŸdziernika 2004 Unia dba o swój elektorat: wymóg UE - więŸniowie muszš mieć termosy. http://kara_smierci.k-raj.com.pl/Sejm1996.html

to zamknięcie się księgi to jest coœ.to duchpapierza P.S Satine,z jakiego ty kraju pochodzisz??

Satine, nie zaniedbuj nas. Odezwij sie, a ja Ci opisze najwietrzniejsza przygode mego (dlugiego juz) zycia. Obiecuje. Goraco pozdrawiam wszystkich.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.